Pánikbetegek, veletek is szokott ilyen lenni?
Egész nap rosszul vagytok, szédültök, ájulásérzetetek van és gyakran megy fel a pulzusotok? Nekem nem jön elő a pánikroham, mert megtanultam kontrollálni, de egész nap remegek, szorongok, nehezen kapok levegőt és úgy érzem, bármikor előjöhet egy nagyobb pánikroham. Régebben egy nap többször is engedtem, hogy előjöjjön, de már valamilyen szinten tudom, hogy nem fogok elájulni és nagy levegőket veszek, így nem hagyom, hogy rosszul legyek. Nektek, pánikbetegeknek nem kell mondanom, hogy mi mindent beképzel magának ilyenkor az ember, minden vizsgálaton átesik és még utána sem hiszi el, hogy nincs szervi baja. Annyira borzalmas, mert nem hiszem el, hogy ennyire rosszul legyek ettől az egésztől minden áldott nap:( Ti is így vagytok/voltatok vele? Most hogy érzitek magatokat?
17L
Figyelj ide: Különbözik ez a rosszulléted attól, ami előtt még nem szedted a gyógyszert?
Gondolom nem véletlen kezdted el szedni. De előtte is ebből állt a pánik?????????
Az hogy elestél, gondolom nem a pánik miatt volt. Utána jöhetett néhány testi tünet, ami természetes egy esés után, amitől meg bepánikoltál.És utána már nem tudtad feldolgozni ezt az ijedtséget és újra meg újra előjött.
Viszont van néhány tüneted, amit én nem a pánik rovására írnék. Az, hogy távolinak érzed a környezeted, mintha lebegnél vagy hasonló, minden olyan megfoghatatlanul valószínűtlen, hogy közel érzed magad az ájuláshoz, a halálhoz, a szédülés, reszketés...de mint mondtam különösen ez a távlság érzés, ez nyugtatóelvonási tünetnek tűnik. Biztos, hogy korábban nem szedtél semmi gyógyszert, saját megnyugtatásodra? Mondjuk egy vény nélkül kapható Valeriána vagy hasonlók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!