Hebefrén a barátnőm, hogy lehet kezelni az ilyet?
Tehát, agressziót nála nem tapasztaltam, de fura dolgokat igen: olykor megáll egy helyben és "gondolkodik", olyankor legalább 3x kell szóljak neki, hogy figyeljen már rám.
Nagy mennyiségű gyógyszert szed.
Volt már olyan is, hogy ok nélkül el kezdett sikítani otthon, náluk, régebben. Vagy neki akart menni idegeneknek, mert azt hitte, róla beszélnek. SOk balhéja is volt otthon. SZex nála kizárva, nem engedi, amióta együtt vagyunk. Még az előjáték szerű "pettinget" is megbánta, és azt sem engedi már.
A szüzességét mindenek felett tartja(szerintem).
És mint egy kislány, olyan lelkileg, szereti a chipset,a fagyit, és el van tartva, 27 éves.Egyébként gyönyörű nő, amikor elmegy valahová, mindig megnézik és le akarják szólítani.
Hogy lehet kezelni az ilyen nőt?
A hölgy váltig állítja nekem, hogy semmi baja sincs. Néha belehúz emiatt a csőbe.
Fura egy szerzet, kíváncsi lennék, mi van a fejében sokszor.
szerintem paranoid skizofrenias a holgy. a betegseg nem gyogyithato es az utodok valoszinuleg oroklik a hajlamot.
hagyd ott mert cask gondod lesz belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!