Mit csináljak, hogy ne igyak ennyi kávét?
Igaz én nem 7-8-9 kávét ittam anno, de a napi 5-6 az nekem is megvolt. Aztán szép fokozatosan elkezdtem leszoktatni magam.
Egyik nap 5, következő nap 4 és így tovább. Voltak gázos fejfájásaim stb, de minden akarat kérdése. Most már napi 1 koffeineset iszok reggel, délután pedig egy koffeinmenteset ami ha jó minőségű akkor egész élvezhető.
Olyat is csináltam, hogy főztem egy ütős presszót és csináltam belőle két nagy tejes kávét, 1 adag kávéból 2 kávézás. :)
Tea esetleg? Nekem volt barátom aki még nálad is több kávét ivott, ő a a fekete teára állt át.
Egy másik haverom azt csinálta, hogy főzött le cikória kávét, és egy nagy bögrében összekeverte a rendessel. Aztán mindig egy picivel több cikóriát tett bele, szépen lassan. Most már csak azt issza.
Szerintem is állj rá a fekete teára, és csökkenő mennyiségben koffein tablettát szedj! Utóbbi patikában kapható. Ne a gyógyszert, hanem a Naturland táplálékkiegészítőt vedd, és egyél előtte! Utóbbi kb. harmad annyiba sem kerül!
Nekem így sikerült, leszoknom a kávéról. Nekem már a gyomrom nem bírta a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!