Úgy innék egy deci bort vagy 2dl sört szabad e 18 hetes vagyok vagy igyak inkább tejet és ennyi?
egy deci édes vörösbor nem fog megártani hidd el, még a sör sem, nyáron én is lehúztam egy kis pohárral jó hidegen.
nem vagyok alkoholista, de jól esett :)
a bor meg elvileg jót tesz a vérkeringésnek, egyes orvosok ajánlják is...vérnyomásra ilyesmire.
de nem kell túlzásba esni,
szóval én meginnék 1dl vörösbort de csak ennyit.
Semmi bajod nem lesz.A vörösbor még jó is, hiszen vérképző.Nekem konyakot kellett néha innom (orvosi utasításra) a keményedések ellen.
32 hkm
Én hiszek abban, hogy a szervezet jelzi, ha valamire szüksége van. 1 dl minőségi vörösbor csak egészségedre válhat, ha ennyire jól esne, a babának a világon semmi baja nem lesz, ha minden nap iszol 1 dl-t, akkor sem! :) Ezer helyen le van írva, de rákérdezhetsz a dokidtól is! Meg ugyanígy egy pohár sörtől sem, csak abból tényleg van alkoholmentes, vagy csökkentett alkoholtartalmú. De szerintem egy pohár 2-3 dl még simán belefér abból is!
Egészségedre!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!