Hogyan szeressek ki a pszichológusomból? 25/N
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 17:57
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Komolyan mondom, úgyis tisztában van azzal a jelenséggel amikor a kliens vonzalmat érez a segítő iránt.
2/7 anonim válasza:
Mivel kb. 100% az esélye, hogy nem fog veled összejönni, szerintem minél gyorsabban. Etikailag igencsak kifogásolható, ha egy pácienssel jön össze.
3/7 anonim válasza:
1-es írja jól, gyakran megesik az ilyen, a pszichológusodnak tudnia kell kezelni ezt a helyzetet. És még csak véletlenül se blamáld magad, ez teljesen természetes jelenség.
4/7 anonim válasza:
Hát a terápia hátránya ez...Előbb jön a szeretet, aztán az utálat. De mint tudjuk, hatalmas a kötődés, egy ember akiben megbízhatsz, kedves veled, hát, ez szinte mindig előfordul, tanácsosabb azonos nemű pszichológusokat felkeresni inkább. De ezzel ők tisztában vannak. Mi a bajod egyébként?
5/7 A kérdező kommentje:
öbb minden miatt mentem hozzá. Gyerekkori dolgok miatt, önbizalomhiány, depresszió?, fizikai tünetek.
De azt, hogy érted, hogy jön majd az utálat? Ezt nem tudom elképzelni, hogy utálni fogom őt, nagyon szeretem.
2015. aug. 15. 20:10
6/7 anonim válasza:
Amikor elutasít. De nem biztos, csak feltételezések.
7/7 anonim válasza:
Nézd meg a Terápia című sorozat első évadát, abba is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!