Hogyan szeressek ki a pszichológusomból? 24/N
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 19:18
1/7 anonim válasza:
Hiányosnak érzem a kérdés körülményeit.
2/7 anonim válasza:
Tudatosítsd magadba ez a munkája hogy kezel és nem egyéb ez neki mint hivatás . Érzelmei nincsenek és te is ábrándba élsz .
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy apróbb fellángolás, terápia elején elő szokott fordulni. A pszichológusod, aki kezel nem fog veled foglalkozni, megvan a saját élete, párja, pácienssel egyébként sem kezdhet kapcsolatot.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nem szeret, de ez nem gond, mert más sem szeret, ehhez vagyok szokva.
Viszont már lassan 1 éve járok, és én azóta érzem ezt, nem kellene ezzel foglalkoznom, tök értelmetlen, de nem tudok elvonatkoztatni tőle.
Szóval mit csináljak?
2015. ápr. 26. 19:29
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak azért érzed ezt, mert eddig senki nem foglalkozott veled/a problémáiddal de ő meghallgat és segíteni próbál (mert ez a munkája)...?
6/7 anonim válasza:
Ha ez ilyen régóta fennáll, akkor keress másik pszichológust, lehetőleg nőt, a mostaninak pedig nyugodtan bevallhatod, hogy mi a helyzet, nem fog különösebben meglepődni, egyes vélemények szerint ez minden terápiánál megtörténik, ahol ellenkező nemű a pszichológus, csak általában nem tart 1 évig ez az érzés. Jelenleg viszont feleslegesen dobod ki a pénzt pszichológusra, mert úgysem vagy vele őszinte, az pedig a terápia alapja kellene, hogy legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Én őszinte vagyok vele, erről is tud, hogy milyen érzéseim vannak vele kapcsolatban. Az elején beszéltünk erről, hogy áttétel, de most ezzel nem vagyok előrébb, mert nem tudtam "elfelejteni".
Közben amúgy tök jó szakembernek tartom, ha mennék is máshoz, akkor is férfi szakembert keresnék, nem bízom a nőkben. De lehet amúgy, hogy nem is kellene erőltetnem ezt a terápiát se vele, se mással..
2015. ápr. 26. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!