Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki valakiből, aki félig nincs is? Be fogok csavarodni.
5 hónapja megismertem valakit. Csetelni szoktunk. Főleg szexről, néha másról is. Még nem találkoztunk.
Menyasszonya van. Csak akkor ír rám, ha épp ráér. Ez a része nem érdekel, nem akarom őt a pasimnak.
Viszont az a baj, hogy amikor először megláttam kamerán, oda, meg vissza voltam. Szinte bele zúgtam az arcába. Mivel keveset beszélünk, elkezdtem a saját kis fejemben személyiséget tulajdonítani neki. Ebbe az ábrándba szerelmes lettem. DE NEM AKAROK ÍGY ÉREZNI!!
Sajnos nem tudok vele eleget beszélni, hogy jobban megismerjem, hát-ha kiábrándulok belőle. Így nem bírom kiverni a fejemből. Ha ír, ugrom a géphez, ha meg nem, folyton azt lesem mikor fog.
Állandóan arról ábrándozom, milyen lenne vele a szex. Rohannék, ha "azt" akarná.
Minap mesélt az eljegyzésükről. Gratuláltam, aztán meg jó ideig sírtam, olyan fájdalmat éreztem. Nem akarok a barátnője lenni, illetve nem ismerem ennyire. Mégis eluralkodott bennem ez a "ha nem velem boldog, senki mással ne legyen az. Hányok magamtól. Nem vagyok normális.
sosem voltam féltékeny típus. Nem tudom mi van velem.
Egyszer már le is tiltottam a francba, de újból össze akadtunk mint 2 ismeretlen. És megint.....
Mit tegyek? Be fogok dilizni. Olyan vagyok már, mint egy nyafka kis tini, pedig kinőttem már azt a kort.
24L
Tiltsd le újra, bár előtte én megírnám a helyedben őszintén neki, hogy miért, és megkérném, hogy ne is keressen ő se többet.
Egyébként most komolyan, hogy lehet beleszeretni olyanba, aki menyasszony mellett szexchatel?! A szexhiány meg a magányosság egy dolog, de komolyan ennyire kevéssel is beéred? Mert idealizálhatod a pasit nyugodtan, de aki jegyesként más csajokat hülyít neten, finoman szólva is gáz...
Igen, tudom, ezért nem is akarok tőle semmit. Azt is tudom, hogy nem őt szeretem, csak a külsejét, meg az általam az elképzelt személyiségét. Csak az a baj, hogy attól ő még egy önálló ember és hatással van a viselkedésemre/érzéseimre, amit szégyellek.
Képtelen vagyok letiltani. Multkor is rengeteget gondoltam rá.
Kösz. Kedves vagy.
Ki szeretnék szeretni belőle, hogy aztán letojhassam. Addig hiába tiltom, úgy járok mint előző alkalommal.
Így van, ismerkedj másokkal
Amíg csak ő van neked nem fogsz leszakadni róla
Ha 17 másikkal is chatelsz, nem lesz időd rá gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!