Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szeressek ki a páromból?

Hogyan szeressek ki a páromból?

Figyelt kérdés
tudom a kérdés kicsit buta és a kategória sem a legmegfelelőbb:D 19 éves vagyok, 2,5 éve van barátom. Nagyon szeretjük egymást..oda vissza meg vannak a pillangók minden egyes találkozásnál,együtt létnél. Viszont lelkileg teljesen tönkre megyek attól, hogy ennyire szeretem(tudom hülyén hangzik), de a nap 24 órájában rá gondolok, képes vagyok 1-2 órát végig sírni azon, hogy hiányzik vagy hogy mennyire szeretem és mennyire jó vele, és kikészít a gondolat, hogy elvesztem.(kicsit ellentmondásos h jó a kapcsolat de félek tudom..de ez még egy egészséges féltés) És nem ,itt most nem azt várom h fényezve legyek h örüljek h jó a kapcsolatom:) de egyszerűen kikészít, hogy semmi másra nem tudok koncentrálni csak rá :/ természetesen nem akarom, hogy elmúljon a szerelem, de lehetne ezt valahogy enyhíteni vagy kontrollálni?:S
2011. okt. 9. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Senki nem fog fényezni. Személyiségzavar, birtoklási vágy, önmagadról való teljes lemondás - leginkább egy jó pszichológusra lenne szükséged.

Ha valamiért szétmennétek, te olyan mélyre zuhannál, hogy nem tudnál felállni évekig.

2011. okt. 9. 23:24
 2/3 A kérdező kommentje:
a birtoklási vágyat nem érzem, de a magamról való lemondást igen..mondták már, hogy biztos társfüggő vagyok de ezt sem érzem. nem gondolom, hogy pszichológusra lenne szükségem mondjuk.. csak túlzottan szeretem:/ ami nem baj, csak.. furcsa, hogy azon sírva tudok fakadni hogy mennyire szeretem :/ de a választ köszönöm, ha nem javul mindenképp felkeresek egy pszichológust legalább egy beszélgetésre :)
2011. okt. 9. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd ha szülsz egy-két gyereket, ez lecsillapodik.
2011. okt. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!