Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szédülők folyamatosan?

Miért szédülők folyamatosan?

Figyelt kérdés
Reggel ahogy fel kelek ki kelek az ágyból s azt érzem hogy bizonytalanul lépek kicsit inog körülöttem minden!dél környékén rámjön a fáradság úgy érzem le ragad a szemem pedig az északát teljesen át alszom van amikor 9 órát is alszom! Voltam vérvételen s elég sok csillagom lett! Magas a koleszterinem a vasam meg még sorolhatnám! Nemrég egy nyombélfekélyen estem át még ma is szedem a gyógyszereket amit kaptam rá csak kisebb dózisban! Eléggé félős vagyok ezt úgy értem hogy ha valami bajom van egyből a legrosszabbra gondolok olyankor erős szívdobogás remegés jön rám próbálom kontroll alatt tartani s nyugtatni magam de nem midig sikerül! Az orvosomnak mondtam mindezt de nem küldött sehová a vérvételt is én mondtam neki hogy csináltatni szeretnék! Aki tud segítsen
2015. aug. 15. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Alacsony a vérnyomásod.
2015. aug. 15. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen alacsony a vérnyomásom de kávézok reggel délbe és kora délután! Elég sok gond van most a fejem felett most vettünk egy házat ami nem úgy sikerült ahogy mi gondoltuk párommal! Anyagilag teljesen nullán vagyunk, nem elég a párom fizetése a csekkekre sem, én meg még gyesen vagyok s így nem kellek sehová! Aggódok hogy nem tudok mindent megadni a gyermekemnek sokszor van hónap végén hogy kenyérre sincs pénz olyankor mégjobban ki borulok!
2015. aug. 15. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás,és a stressz. A kávé nem emeli meg a vérnyomásod. Szedhetnél vitaminokat.
2015. aug. 16. 00:36
 4/4 A kérdező kommentje:

MIlyen vitaminok jók rá

sokat hallottam a Magne b6ról valóban hatékony?

2015. aug. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!