Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy depressziós vagyok?

Lehet, hogy depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintetek már orvosi eset vagyok, ha folyamatos sírógörcseim vannak, utálom magam, utálom ha az emberek rámnéznek. Mindig azt hiszem engem néznek, rajtam nevetnek, kibeszélnek. Senki közeledését nem fogadom, és már a párom is kezdi elveszteni a türelmét a hangultaingadozásaimtól. Kérlek segítsetek!
2010. márc. 9. 11:06
 1/7 anonim válasza:
77%

Ez inkább szociofóbiára utal.

"Mindig azt hiszem engem néznek, rajtam nevetnek, kibeszélnek. Senki közeledését nem fogadom..."

2010. márc. 9. 11:20
 2/7 anonim válasza:

nos én nekem ugy néz ki most sikerül legyőznöm a félelmeimet!!!

Egy hete még én is azt hittem vége mindennek...

Azt hiszem tudom miröl beszélsz!!!

Kérdés??? Hány éves vagy? Mit csinálsz? Dolgozol, tanulsz?

Rövidtávú célok, hosszu távu célok,...sok sok kérdésem volna, talán tudok segiteni...

Jelen pillanatban én is küzdök a "démonaimmal" de lehet tudok jo tanácsokat adni!! mert per pill jol vagyok, de meg kellett hoznom olyan döntéseket az életemben amik gyökeresen megváltoztatnak..

2010. márc. 9. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül depresszió, ill. a depressziónak is kismillió fajtája van. Szerintem mindenképp keresd föl a körzeti pszichiátriai ambulanciát, nem feltétlenül kell gyógyszerezni, lehet hogy csak személyiség zavarod van.

Ill. azt figyeld meg magadban, hogy menses előtt és után egy héttel nem erősebbek, intenzívebbek-e ezek a hangulatingadozások, sírások, rossz kedvek. Nagyon sok nő szenved az úgynevezett pms-től (pre-menstruációs zavar), ezen lehet, hogy ey fogamzás gátló tabi is tud segíteni, ill. ilyen esetekben tényleg indokolt olyanfajta antidepresszáns, ami pms-es, tehát szinten tartja a hormonjaid menstruációkor is.

Nem kell kétségbe esned, ezzel simán együtt lehet élni, csak egy kis segítség kell.

2010. márc. 9. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a bővebb válaszokat.

25 éves vagyok és az éjszakában dolgozom/dolgoztam, mert kiléptem, a napokban. Részben emiatt, mert már teljesen kivagyok borulva. De ha tudsz segíteni akkor nagyon szívesen felvenném Veled a kapcsolatot, csak itt nemtudom, hogy ez hogy lehetséges-e?

2010. márc. 9. 15:00
 5/7 anonim válasza:
érdekes mert én s 25 vagyok és az éjszakában dolgoztam..én abszolut nem birtam az éjszakázást!!
2010. márc. 17. 14:00
 6/7 anonim válasza:

a 2. és a 14:00 is én voltam, szóval...átgondoltam mit is akarok valólyában elérni az életben...illetve vannak távlati céljAIm de ha állandoan azt tartom szem előtt akkor bele lehet bolondulni!! így rövidtávon gondolkozom és megpróbálok minden nap ugy felkelni hogy : nah ma ezt meg azt megcsinálom és megint egy lépést tettem a siker érdekében! Ez az apro lépés pedig remélhetőleg el fog vezetni a végső célhoz. De ha a végső célt tartom mindig szem előtt akkor abba beletörne a bicskám...

És a mi fontos mégegyszer !! amit az elején leirtam, hogy tisztában kell lenni mit akarunk az élettöl! NE MÁS MONDJA MEG MIT CSINÁLJUNK!!! azt mi tudjuk legjobban nekünk mi a jó!!

2010. márc. 17. 14:06
 7/7 anonim válasza:

azóta helyzet?

sikerült kilábalni a mélypontból??

2010. márc. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!