Internet függőségből kiút? 12/F
A nap 24 órájából kb. 9 órát gép előtt töltök,[SULI KÖZBEN...]NYÁRON: kb 18 órát aminek nagy része netezéssel megy el. Terület: sok céltalan böngészés, egyik link után a másik,msn mások blogjainak olvasgatása, kommentezés.
A baráti kapcsolataim romlanak.... Már szinte katasztrófa..
A szüleimmel veszekedek
A jegyeim romlanak
MEGÁLLÁST AKAROK!
Már sokszor elhatároztam, hogy nem kapcsolom be a gépet, amíg bizonyos teendőket meg nem csinálok,vagy hogy mással foglalom le magam, de végül mégis a gép előtt kötöttem ki...és sajnos rövid időn belül. Mert úgy érzem, nekem ott "kell" lennem online.
Van olyan, vagy ismerős, aki ebből kikerült?
Hogyan sikerült?
Most is tanulnom kéne..
Az Egri csillagokat kéne olvasni 556/218 amit a géppel olvastattam fel..
12/
[Ez a kérdés fenn van a gyakorikerdesek.hu-n egy 24/L alatt csak onnan másoltam mert nagyon az..
szia!
Regebben en is fuggo voltam . . .es leakartam szokni rola de sajnos en is mindig a gep elott kotottem ki :(
egyik nap elromlott a gepem es a szuleim direkt nem csinaltattak meg 1-2 hetig.Es rajottem h vannak olyan dolgok amikkel sokkal jobban erdekelnek es egy ido utan mar nem erdekelt a gep.Mikor mar megcsinaltattuk onnantol kezdve nem is akartam annyira gepezni mar megtudtam szabni magamnak mennyit ulhetek a gep elott es sikerult is betartani :D
szeritem keress valami olyan dolgot ami nagyon foglalkoztat, erdekel vagy jarj el a haverokkal valahova :) es az elejen szerintem meg ne azonnal vond meg magadtol a gepet csak fokozatosan mert nem biztos h neked rogton az segitene ha mar nemis ulnel oda.
remelem segitettem:)
Szia!
Megkaptam a privit. A címedet most vettem fel MSN-re. Majd beszélünk, amikor sikerül egyszerre fenn lenni, okés?
27/L
Első lépésként kisfiú, mondd meg a szüleidnek, hogy mondják fel az internet előfizetést.
Komolyan mondom, ez a 27 éves lány még fel is vette msn-en! Kész röhej! Internetfüggők azon msneznek, hogy hogyan szüntessék meg a szg függőségüket!? LOL
Esküszöm mintha te lennél az én ikertesóm!
12 éves vagyok és lány.
Van egy ikertesóm aki ugyan igy van és ugyan ugy fiú!
Szia!
Nekem egy ismerősök volt hasonló helyzetben, és ő úgy oldotta meg, hogy fokozatosan egyre kevesebb időt engedett meg magának. Készített egy táblázatot, és minden héten eggyel kevesebb órát engedett meg magának a gép előtt, míg végül csak 2 óra maradt. Közben a felszabadult időben sportolni kezdett, úszni, futni, bicilizni jár és megtanult főzni.
Lényeg, hogy ne add fel, és győzd meg mahad arról, hogy sokkal jobb és fontosabb dolgok vannak annél, hogy a gép előtt ülj!
Sok sikert!
Én is net függő vagyok, 22f. Nekem a gép persze nem csak a net miatt van, hanem itt melózom is, mert grafikus vagyok. Pár hónapja van egy nagyon szuper laptopom, így már ágyban fekve írom ezt a bejegyzést. Tervezem a létfenntartó rendszeremet gépesíteni, csövekkel helyettesíteni, hogy ne kelljen fel kelnem a gép elől.
Viccet félre téve, engem is zavar, mikor már lüktet az agyam, szemem, mer már ezer órája nézem a kijelzőt. Fényerő 0án van, de így is. Úgy szokott lenni, hogy meló, közben net. Ha végeztem a melóval net ezerrel. Leveleim, hírek, politika, érdekességek, kommentezések. Fészbukom nincs szerencsére, de így is sokat netezek.
Ez a GYIK is egyik gyakran látogatott oldalaim közé tartozik.
Nekem mondjuk vannak haverjaim bőven, meg ki ki mozdulok, mikor tudok, de itthon net van ezerrel. Mikor felkelek, már akkor is. Fel se kelek, csak a hasamra húzom a gépet, és mindent végig nézek.
Láttam majdnem 2 hónapos a kérdés, kérdem én, sikerrel járt a leszokásod?
A.A :S
És közben rájöttem ,hogy meleg vagyok...
közben idősebb is lettem.. .:D
meg másis.. :D dezmárnemide.. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!