Internet függőségből kiút? 12/F
A nap 24 órájából kb. 9 órát gép előtt töltök,[SULI KÖZBEN...]NYÁRON: kb 18 órát aminek nagy része netezéssel megy el. Terület: sok céltalan böngészés, egyik link után a másik,msn mások blogjainak olvasgatása, kommentezés.
A baráti kapcsolataim romlanak.... Már szinte katasztrófa..
A szüleimmel veszekedek
A jegyeim romlanak
MEGÁLLÁST AKAROK!
Már sokszor elhatároztam, hogy nem kapcsolom be a gépet, amíg bizonyos teendőket meg nem csinálok,vagy hogy mással foglalom le magam, de végül mégis a gép előtt kötöttem ki...és sajnos rövid időn belül. Mert úgy érzem, nekem ott "kell" lennem online.
Van olyan, vagy ismerős, aki ebből kikerült?
Hogyan sikerült?
Most is tanulnom kéne..
Az Egri csillagokat kéne olvasni 556/218 amit a géppel olvastattam fel..
12/
[Ez a kérdés fenn van a gyakorikerdesek.hu-n egy 24/L alatt csak onnan másoltam mert nagyon az..
Ez csak erős akarattal megy.
Ha vannak játékok, amelyekkel játszol, azokról töröld magad. Ne lépegess linkről linkre. Blogokat se olvass olyan sokat - válassz ki egyet-kettőt, amelyek megérdemelnek napi pár percet, és azokat látogasd.
És mindenekelőtt, próbáld meggyőzni magad arról, hogy nem KELL ott lenned a gép előtt. Mert valóban nem KELL. Sok sikert!
A szüleid ezt nem veszik észre? Vagy nem is érdekli őket, hogy mit csinál a gyerekük? Ez azért elég szomorú...
Az már jó, ha tudod, hogy nem a jó úton haladsz. Én a helyedben beszélnék a szüleimmel erről a problémáról. A legjobb megoldás az lenne, ha kivinnék a szobádból a gépet, és mondjuk napi max. 1 óra hozzáférést biztosítanának neked.
Nincsenek gépen játékok
De érdekli a szüleimet..de állandóan veszekszünk és már rám hagyják... Tudják hoy nem csinálok mást..
Útálom a TV-t,Könyveket.
semmit nem szeretk..:(
12évesen?
hát szerintem válts
én akkor még hintáztam meg játszottam kint a barátaimmal, most még fiatal vagy kezd el valami sportot tuti van ami tetszik arról a neten is biztos szoktál olvasni.
menj ki a szabadba sokat a levegőre, engem sokszor megnyutat, én is sokat gépezek sajna mondjuk nem ennyit de napi 3óra biztos:S.
Szia!
Olvastam a 24/L írását és most a tiedet is (látom, ezt már ki is emelted)...
Nos, én is ugyanebben a helyzetben voltam / illetve vagyok, ha nem vigyázok.
Nekem bejött egy-két módszer, hogy legalább visszaszorítsam a net használatát, tudatosabban használjam.
Írj privit vagy MSN-t, ha már úgyis fenn vagy.Majd felnézek én is még. Szia.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!