A xanaxhoz mennyi idő, mire hozzászokik a szervezet? Mennyi idő múlva érezhető a hatása?
Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 06:46
1/4 anonim válasza:
Az orvos által előírt adagot évekig szedheted. Egy szem gyógyszer kb 20 perc alatt hat, és a hatása kb 4-5 óráig tart.
2/4 anonim válasza:
A xanaxot nem szabad évekig szedni,pár hónap alatt kialakul a függőség.
3/4 anonim válasza:
Egyszer kaptam Xanaxot pánik rohamra, és 2 órát is alig hatott.
SZóval veszélyes, mert ha folyamatos panaszra szeded, akkor sokat fogsz megenni belőle. Pár hét után hozzászoksz. Persze, attól is függ, mi a panaszod. Én a Rivotrilt 3 hónap után gond nélkül tettem le, de nem vagyok függő alkat.
4/4 anonim válasza:
Attól függ mekkora dózist veszel be. Általában 20 perc alatt hat, ahogy az első is mondta. De vigyázz vele! Az, hogy mennyi idő kell a hozzászokáshoz... függ attól, miben szenvedsz, mennyit veszel be egyszerre. Pár hónap elég a függőséghez. Lehet szedni ezt a gyógyszert mert embereknek van kitalálva de csak ÉSSZEL és alkohol nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!