Egy fiatal szervezet jobban hozzászokik a dohányzáshoz mint egy végkifejlet?
a gyermekek esetében súlyosabb a megvonás mint egy teljesen kifejlet szervezetnél?
ha igen, akkor menyivel súlyosabb?
Szerintem inkább adottság.
Anya 30 év cigi után olyan, hogy napi 5-10 szálat szív, sárga multit, nagyon néha, ha olyanja van elszív egy nap egy dobozt, utána meg egy hétig nem is vesz magának, a múltkor is ilyet mondott, hogy "Már csütörtök van? Hétfő óta nem szívtam. Akkor cigizek egyet." És aznap elszívott összesen kettőt. De volt, hogy spórolt valamire és egy hónapig nem gyújtott rá. Szóval ő ilyen, kislány korom óta emlékszem, sőt 12 éves kora óta így cigizik, ha van kedve rágyújt, ha nincs, akkor nem.
Én meg hat éve szoktam rá és már nem egyszer kapartam a falat egy cigiért. Ha a pasimmal vagyok (nem dohányzik), igyekszem jó kislány lenni és egy doboz megy, egy sima napon alap a másfél, de egy otthon/strandon ülős napon a lányokkal úgy elmegy két doboz, hogy észre sem veszem. (Volt egy stabil napi két dobozos időszakom, de abból már lejjebb adtam.)
Ja és piros multit szívok.
Mind a ketten fiatalon szoktunk rá és ennyi a különbség. Szerintem ez inkább hajlam, mintsem kor függvénye.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!