Ha 1 éve dohányzok az sok kárt okozhatott a szervezetemben?
Figyelt kérdés
Most 15 vagyok és érdekelne hogy szerintetek a tüdőm vagy akármim károsodhatott ennyi idő alatt?(15 vagyok és még nem észleltem semmien problémát de érdekelne hogy történhet ennyi idő alatt valami). Amúgy leszoknék ha még nem ártottam nagyon magamnak.2012. máj. 20. 16:50
2/7 Pietrosol válasza:
Hagyd abba!Éveket vehetsz el magadtól!
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Napi 3-4 szálat és pall mall-t meg marlborot.
2012. máj. 21. 07:10
5/7 anonim válasza:
Szokj le, fiatal rugalmas szervezeted van, könnyen tudna regenerálódni:)
6/7 anonim válasza:
3-4 szálból lazán lesz féldoboz (ez tapasztalat én ennyinél járok), aztán egy egész... rohadt sok pénz és igen egészségileg én megérzem, pedig kb 2-3 éve dohányzom.
iszonyat gyatra lett az állóképességem, gyakrabban köhögök, de ez se mondható nagy hűhának... fiatal korban még ahogy mondták regenerálódhat a dolog(legalábbis osztom a véleményt). szokj le amint lehet ;) nem éri meg bagzani, nekem is le kéne a nyáron... hülyeség az egész... (legtöbb bagós ismerősöm becsüli köreiben azokat akik nem dohányoznak) /20F/
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha még regenerálódhat leszokok 1-2 hónapon belül. Köszönöm.
2012. máj. 22. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!