Tudom, hogy nem kellene de max heti 1 szálat szívok. Mekkora kárt tesz a szervezetemben?
hatalmas..
Most erre mit mondjak??
Heti 1 szálat nincs értelme elszívni..
Az én pasim is szív. Az öcsém is. A barátok nagy része is. Én mégsem. Nőként még fontosabb, hogy ne szokj rá. Egyrészt csúnya látvány, ha egy helyes, csinos lány dohányzik. Másrészt tényleg károsítja a szervezetet. Európában a magyarok élen járnak a dohányzásban, és ennek köszönhetően a tüdőrákban is. Soha nem tudhatod, hogy te rákos leszel-e vagy sem...!!! Sajnos, kevesen tudnak hosszútávra előre gondolkodni. Te lány vagy. Később talán akarsz majd gyereket. Ha emiatt lesz valami baja, és ne adj' Isten, beteg lesz, kire fogsz haragudni? Őrá? Hiszen ő nem tehet róla, csak te. Ezért jobb, ha az ember még az elején abbahagyja, mert akkor még sokkal könnyebb... Ezek nem csak szavak. Higgy magadban. Ja, és nem utolsó sorban: baromi drága mulatság, és egyre drágább lesz! Sokkal tartalmasabb dolgokra lehet költeni az elfüstölt pénzt... Úgyhogy, függetlenítsd magad attól, hogy a pasid meg az anyád dohányzik. Legyen ez az ő "bajuk".
Tényleg hagyd a fenébe. Még a bőröd is csúnyább lesz. A fogaid szépen besárgulnak. De még számtalan hátránya van. Légy okos! Kitartást kívánok hozzá. Most még tényleg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!