Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi egyetlen szál, általában...

Gordon Freeman kérdése:

Napi egyetlen szál, általában cseresznyés ízű szivarkát szívok el esténként. Van, hogy kihagyok egy-egy napot. Mennyire káros ez hosszú távon?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
mintha 3-5 cigit szívnál el egy nap
2011. júl. 31. 17:46
 2/7 Phoney ***** válasza:
72%
Churchill egész életében szivarozott. De te attól kaphatsz szájrákot, kihullhatnak a fogaid is, meg a nikotin se tesz jót. Napi 1 szál bőven több a semminél. Lottó.
2011. júl. 31. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még mindig jobb,mintha cigiznél,itt legalább nincs papír,illetve tüdőzni sem szokták,de ez viszont hosszabb,és több benne a nikotin.

Szerintem inkább próbáld meg,hogy három naponta szívsz egyet.

Egyébkét szájárkot kaphatsz,a fogaid elszíneződnek,illetve ki is hullhatnak,illetve garatrákot is okozhat.

2011. aug. 3. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a kihagyott napokban elszívnék 1-2 szál cigit, hogy a nikotinbevitel folyamatos legyen, illetve a szervezet meglepődik, hogy minden nap tolod, de ma miért nem. Egyébként az ilyen kismértékű, kulturált dohányzás egyéntől függően simán lehet egészséges is. Javítja az emésztést, kicsit edzi az immunrendszert és pszihológiailag is jó, mert a szertartások fontosak az embernek.
2013. ápr. 8. 09:47
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi! :)

másfél éve írtam ezt, hála égnek azóta leszoktam, tiszta vagyok! :)

2013. ápr. 8. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szokj vissza! Ha pesti vagy és BKVzol a porban, de otthon laksz a zöldövezetben is ajánlott, hogy szokja a szervezeted a mocskot! :)

Örülj neki, hogy leszoktál, én sem vagyok az a láncdohányos, de van, hogy feltudnak annyira húzni, hogy kifejezetten jól esik 1-1 szál.

2014. jún. 18. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azóta beálltam a két hetente egy szál-féle rendre.

Ritkán teszem, kb. 26 szál megy el így évente, de azok az alkalmak legalább szertartásosak! :)

2014. jún. 21. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!