Miért van az, hogy elméletileg fiatalkorúaknak tilos dohányterméket eladni, de a középiskolákban van kijelölt dohányzóhely?
A végzősök egy része lehet 18 éven felüli.
Most már viszont nincs kijelölt hely, nem? Sokan az utca túloldalára járnak át, hogy meglegyen a minimum távolság az intézménytől.
Mivel a sok középiskolában , gimnáziumban vannak 5. évesek akik szakmát tanulnak , meg indulnak tanfolyamok , esti érettségi stb.
Ahova én jártam ott az utca túloldalára járnak a diákok cigizni.
Volt... Január eggyel megszűntették... Már a tanároknak sem lehet... Amúgy igen, 18 éven felüliknek volt (az más kérdés, hogy az idősebb ismerős általában bőven elég volt, 15 évesen, nulladikasan egy hét alatt összehaverkodtunk az ikertesómmal egy végzős csajjal, onnantól mint a barátnői szemet hunytak, ha szünetben mentünk cigizni, aztán következő évben a húgunk is jöhetett velünk, mert "hozzánk tartozott"), de a dohányzóhely 18 éven felülieknek volt.
Most meg már nekik sincs.
Az utolsó fél évemben újra a vécében vagy az utcára kimenve kellett cigiznem, a tesóimmal, barátnőkkel meg is jegyeztük, hogy általános óta egyikünk sem gyújtott rá a vécében bújkálva. De tényleg nyolcadikban cigiztem utoljára sulivécében, elég hülyén éreztem magam most, 20 évesen.
20/L
általános 7.be járok
mi a sulitól kb 100 méterre megyünk bagózni
Nálunk a wc-ben szoktak cigizni, mivel ki nem lehet menni, (Be van zárva az ajtó, és a portás nem mindig enged ki)
a wc-ket sokszor bezárják, de van kulcsunk:)(Nem dohányzom am)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!