Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az, hogy elméletileg...

Miért van az, hogy elméletileg fiatalkorúaknak tilos dohányterméket eladni, de a középiskolákban van kijelölt dohányzóhely?

Figyelt kérdés

2012. máj. 10. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt, mert elvileg középiskolában tilos dohányzóhelyet kijelölni. Ennek az lett az eredménye, hogy az összes rohadt bagós a WC-kben dohányzott és néha olyan füstködön kellett átverekedni magad a WC-ben, hogy nem látszott az ablak. Van, amikor 20-an benn vannak kb ugyanannyi négyzetméteren. Aki bemegy, mert WC-zni akar, annak pár másodperc után olyan lesz a haja, ruhája. Imádom, amikor bemegyek és a résnyire nyitott ajtók mögül mint valami üregi állatok, néznek ki a szemek, hogy nem egy ellenőrző tanár jött-e be. Középiskolai cigisek: szánalmasak vagytok! Nem bírtok ki 7 órát anélkül a szardarab nélkül.
2012. máj. 13. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Középiskolásan én is dohányoztam.Nem bírtuk ki nélküle 7 órát.Mivel kellett valami ami oldja a feszültséget és a stresszt.

Elég sokszor kaptam érte figyelmeztetőt az ellenőrzőmbe.De végzős koromban már nem foglalkoztak vele a tanárok.Az osztályból sokan dohányoztunk.Inkább az udvarra settenkedtünk , lopóztunk és ott.Néha viszont lebuktunk.A WC-ben nem mertünk mert akkor az egész folyosón érezni lehetett volna meg lehet megszólalt volna a füst jelző.

Érettségi után leszoktam.

2012. máj. 13. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!