Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kényszerbetegséged miben...

A kényszerbetegséged miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is vakargatom magam,az egyik korábbi válaszolóhoz hasonlóan. állandóan sebes az arcom illetve a hátam,mert minden mitesszert illetve patit kinyomok,meg leszedegetem a sebeket,amik vérezni kezdenek és nagyon nehezen gyógyulnak be. Utálom magam ezért!! De nem tudom leszokni róla. Segítsen valaki! :( 26/L
2010. márc. 13. 15:27
 12/18 anonim válasza:
Ne akard megtudni nagyon rossz (benne vagyok)
2010. máj. 20. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
15:27-es vagyok: meg köpködök is! Naponta sokszor...pl wc után mindig.Persze a csapba,nem le a földre..:D
2010. máj. 20. 16:09
 14/18 anonim válasza:
100%
Nálam olyan volt sok évig hogy ha a jobb papucsom a bal papucs mellett , de nem egyvonalban van vagy feljebb akkor holnap szar napom lesz... de már leszoktam róla mert rájöttem hogy fas.ság amit csinálok :S de volt olyanis mikor mindig a jobb lábammal kellett odaérnem valahova.. tehát megyek és ha a ballábammal lépek utoljára ahova épp tartok.. szal értitek.... na sok sikert a gyógyuláshoz...
2010. jún. 18. 12:14
 15/18 anonim válasza:
100%

az utolsó válaszolónak:

én most pont ilyen helyzetben vagyok rossznapom lesz egyebek...és még sok más kényszerdolog..

2010. szept. 22. 18:49
 16/18 anonim válasza:
Hazafelé rápislogok az út mellett lévő villanypóznákra, álltalában kétszer, de változik az arány. Tisztaságmániás vagyok, mindig rendezgetem a cuccaimat. Mostmár viszonylag rendeződött és tudom uralni, de vannak még idegesító részei, amik nem tűnnek el sehogy. Például most is rettegek, hogy ezt kiírom, olyan érzésem van, mintha nem lenne szabad, de LESZAROM, mert tudom, hogy a semmitől félek. Ezzel az elvel sikerült kihúznom magam a legnagyobb sz*rból.
2010. szept. 23. 22:36
 17/18 anonim válasza:
én is hasonlókat csinálok mint az utolsó válaszolók..pluszban még hozzáérek dolgokhoz(általában 4-szer..és megint 4szer..és megint..)..a papuccsal amúgy ugyanezt csináltam énis ugyanezzel a gondolattal:D
2011. aug. 5. 02:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Túl sok mindenben:D

Ha beállítom a hangerőt a gépemen/tv-n, stb., akkor csak 5-10-15 stb. lehet.

Mindig a körmömmel szórakozom, nem bírom, ha nincs teljesen lereszelve, és mindig muszáj kifestve lennie.

Ha írok, és elrontok egy szót, akkor muszáj áthúznom annyira, hogy egyáltalán ne látszódjon.

Mindent próbálok szimmetrikusan rendezni, meg vannak dolgok, amiket egy bizonyos módon kell meg csinálnom, mert azt hiszem, hogy ha nem, akkor nem fog megtörténni valami amit szeretnék.

És még sorolhatnám..

2011. szept. 22. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!