A kényszerbetegséged miben nyilvánul meg?
Én állandóan tisztálkodom, és ápolgatom magam!
Nálam már annyira beteges, hogy naponta mosom a hajam, minden pisilés után megmosom a puncimat,rengeteg időt töltök el a fürdőszobában! Egyszerűen annyira zavar már, hogy folyton azon stresszelem magam, hogy nem nézek ki jól, és hogy más lányok biztos ápoltabbak nálam...
Olyan rigolyám is van, hogy letusolok, megmosom a hajam, és az alatt az egy-két perc alatt, mialatt a hajamat mosom, úgy érzem, mintha bepiszkolódtam volna, és újra letusolok, és tusfürdős szivaccsal dörzsölöm a hónaljamat, mert attól félek, hogy testszagom lesz, pedig tudom hogy nem , de nagyon félek tőle.
A testemről minden szőrszálat eltávolitok, kivéve a hajam, és a szempillám. A szemöldökömet meg mindig formára szedem.A karomat is epilálom, pedig nem is erős rajta a szőr. Meg pl. mosom a fogam, és egyszerűen nem tudom abbahagyni, mert még mindig úgy érzem hogy nem elég tiszta. A sminkemet is állandóan igazgatom, jó, nem tonnányi maszkot viselek magamon, hanem lemosom azt ami már kicsit elhalványodott, és kisminkelem magam újra.
Van hogy egy nap ki sem merek menni az utcára, mert attól félek, hogy mások csúnyának látnak. Pedig mindig csak bókokat kapok, és tudom hogy elég szép vagyok ahhoz hogy ne kelljen begubóznom, de mégis ezt teszem!
Kinosan ügyelek a megjelenésemre, az ápoltságomra, és tudom hogy ez már beteges, de nem tudok leállni! Sok rossz szokásomat kihagytam ezzel kapcsolatban, de már igy is egy kész regényt irtam!
:(
Rendmániában. Ha a tárgyak nem úgy állnak, ahogy szerintem kell, idegbajos leszek és addig nem tudok másba belekezdeni, amíg rendet nem teszek. Nem mindig, vannak aktívabb és normálisabb időszakok.
Gyerekkkoromban kézmosásban jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!