Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kényszerbetegséged miben...

A kényszerbetegséged miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 19:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
kutyakaját eszek és reggelenként arra ébredek, hogy meg kell nyalogatnom a tökeimet
2010. márc. 6. 19:32
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
De marha vagy kedves előző :)))
2010. márc. 6. 19:36
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem a humor kategóriába írtam ki a kérdést..
2010. márc. 6. 19:41
 4/18 anonim ***** válasza:
9%
én sem viccből mondtam.
2010. márc. 6. 19:41
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Abban hogy vakarom magam. 10 éve jelent meg kb. az első pattanásom, azóta nem múltak el mert nem hagyom. Folyton vakarom magam, a bőröm gusztustalan, és semmivel nem tudom rávenni magam hogy akár 1 napig ne nyúljak hozzájuk. Ha van 1 szabad percem, benyúlok a pólóm alá és kapargatom magam. A körmöm is rágom, azt is nagyjából 10 éve!
2010. márc. 6. 19:53
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Abban, hogy valamit "kényszeredetten" csinász, tehát szinte észre sem veszed, de egyfolytában csinálod (ez lehet báermi: vakarodzás, ahogy itt írták, takarítás, pakolászás...akármi) Nehéz elkülöníteni hogy honnantól válik betegessé a dolog.
2010. márc. 6. 19:56
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Én állandóan tisztálkodom, és ápolgatom magam!

Nálam már annyira beteges, hogy naponta mosom a hajam, minden pisilés után megmosom a puncimat,rengeteg időt töltök el a fürdőszobában! Egyszerűen annyira zavar már, hogy folyton azon stresszelem magam, hogy nem nézek ki jól, és hogy más lányok biztos ápoltabbak nálam...

Olyan rigolyám is van, hogy letusolok, megmosom a hajam, és az alatt az egy-két perc alatt, mialatt a hajamat mosom, úgy érzem, mintha bepiszkolódtam volna, és újra letusolok, és tusfürdős szivaccsal dörzsölöm a hónaljamat, mert attól félek, hogy testszagom lesz, pedig tudom hogy nem , de nagyon félek tőle.

A testemről minden szőrszálat eltávolitok, kivéve a hajam, és a szempillám. A szemöldökömet meg mindig formára szedem.A karomat is epilálom, pedig nem is erős rajta a szőr. Meg pl. mosom a fogam, és egyszerűen nem tudom abbahagyni, mert még mindig úgy érzem hogy nem elég tiszta. A sminkemet is állandóan igazgatom, jó, nem tonnányi maszkot viselek magamon, hanem lemosom azt ami már kicsit elhalványodott, és kisminkelem magam újra.

Van hogy egy nap ki sem merek menni az utcára, mert attól félek, hogy mások csúnyának látnak. Pedig mindig csak bókokat kapok, és tudom hogy elég szép vagyok ahhoz hogy ne kelljen begubóznom, de mégis ezt teszem!

Kinosan ügyelek a megjelenésemre, az ápoltságomra, és tudom hogy ez már beteges, de nem tudok leállni! Sok rossz szokásomat kihagytam ezzel kapcsolatban, de már igy is egy kész regényt irtam!

:(

2010. márc. 6. 23:18
 8/18 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel utolsó.
2010. márc. 7. 10:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendmániában. Ha a tárgyak nem úgy állnak, ahogy szerintem kell, idegbajos leszek és addig nem tudok másba belekezdeni, amíg rendet nem teszek. Nem mindig, vannak aktívabb és normálisabb időszakok.

Gyerekkkoromban kézmosásban jelent meg.

2010. márc. 7. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én esténként mindig azt nézegetem hogy a bejárati ajtó be van e zárva kulcsra és hogy az ablak nincs e nyitva. Ezeket minden este elalvás előtt kb 10-szer megnézem :S
2010. márc. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!