Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangulatjavítót érdemes e...

Hangulatjavítót érdemes e szedni vagy sem bővebben lent?!

Figyelt kérdés
Komoly pszichés gondjaim vannak, rossz a hangulatom, pontosan tudom mostanra már hogy miért, de egyenlőre eléggé nehezen tudok változtatni rajta úgy érzem. Voltam Pszichológusnál már 5 alkalommal, elbeszélgettünk, tanulságos volt, de úgy fejeztük be a kezelést, hogy nekem kell eldöntenem szeretnék e szedni hangulatjavítót vagy inkább hagyjam!(ő ajánlja, de amikor megkérdeztem hogy veszélyes e, hát nem volt túl magabiztos..) Nem tudom pontosan, hogy mik a negatív és pozitív tulajdonságok, nem tudom hogy a rászokás mennyiben fog majd zavarni, milyen mellék tuljadonságok léphetnek fel, stb. Főleg olyanok válasza érdekelne, akik szedtek hasonló gyógyszereket,és ha igen, mennyire érezték hasznosnak, gyorsabb lett e a javulás ill. könnyített e valamit a problémáik megoldásai során? Volt e esetleg olyan aki nagyon megbánta hogy szedte, és mai napig szenved és nem tud leszokni róla? stb.
2010. márc. 6. 18:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Régóta szedek antidepresszánst. Vannak modern pszichofarmatikumok, amelyeknek viszonylag kevés a mellékhatása. Együtt lehet vele élni, és mégiscsak jobb néhány enyhébb mellékhatás, mint maga a depresszió. Ha az orvosod nagyon ajánlja, ne ellenkezz, de azért kérdezd meg tőle a Remotivot. Lehet,hogy neked elég az is.
2010. márc. 7. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Az orvos persze, hogy ajánlja, mert sok embernek segítettek a gyógyszerek. Valószínüleg többnek, mint amennyinek ártott. Lehetséges, hogy a te szervezeted sem küzdene ellene és segítségként fogja fel. Csak sajnos ez magát az okot nem szünteti meg és ha netalán rászoknál, tovább húzódna a gond, mint amennyi időt a mostani fájdalmad jelentene.

De úgy olvastam, hogy az orbáncfű készítményeket sem lehet "csak úgy" szedni, mindenképpen kell az orvos a terápiához.

2010. márc. 7. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!