Hangulatjavítót érdemes e szedni vagy sem bővebben lent?!
Figyelt kérdés
Komoly pszichés gondjaim vannak, rossz a hangulatom, pontosan tudom mostanra már hogy miért, de egyenlőre eléggé nehezen tudok változtatni rajta úgy érzem. Voltam Pszichológusnál már 5 alkalommal, elbeszélgettünk, tanulságos volt, de úgy fejeztük be a kezelést, hogy nekem kell eldöntenem szeretnék e szedni hangulatjavítót vagy inkább hagyjam!(ő ajánlja, de amikor megkérdeztem hogy veszélyes e, hát nem volt túl magabiztos..) Nem tudom pontosan, hogy mik a negatív és pozitív tulajdonságok, nem tudom hogy a rászokás mennyiben fog majd zavarni, milyen mellék tuljadonságok léphetnek fel, stb. Főleg olyanok válasza érdekelne, akik szedtek hasonló gyógyszereket,és ha igen, mennyire érezték hasznosnak, gyorsabb lett e a javulás ill. könnyített e valamit a problémáik megoldásai során? Volt e esetleg olyan aki nagyon megbánta hogy szedte, és mai napig szenved és nem tud leszokni róla? stb.2010. márc. 6. 18:39
1/12 anonim válasza:
Attól függ,hogy mit írnak fel.Nagyon sok okoz függőséget, tehát iszonyat nehéz leszokni róla.Ilyen a Rivotril.Mindegyiknek ezer mellékhatása van,a depressziótól az orgazmushiányig,bármi.Nagyon gondold meg! Lehetsz nehéz helyzetben,de egyszer el fog múlni ,és próbálj pozitívan gondolkozni,az apróságokban is meglátni a jót.Sok erőt kívánok hozzá.
2/12 anonim válasza:
Megbántam, hogy szedtem. Sajnos tényleg nem ajánlatos mesterséges anyagokkal terhelni az agyat, főleg ilyen időszakban. Én nagyon megszenvedtem a rászokást, majd a leszokást, szörnyű dolgokat műveltem a testemmel. Inkább valamiféle más dolgot javasolnék(tudom, hogy a problémáktól nem lehet megválni), amivel le tudod vezetni egy kicsit az ideget, esetleg elvonja a figyelmedet még ha csak fél órára is, már az is több, mint a semmi. Az a lényeg, hogy ne "kényszerből" kelljen az agyadnak kikapcsolnia!
3/12 anonim válasza:
Próbáld ki először a Remotiv tablettát! Ez tiszta gyógynövény-kivonat (orbáncfű), és az enyhe depressziónál az esetek többségében hatásos. Recept nélkül kapható. Kúraszerűen kell szedni, napi 1 (Remotiv Extra)vagy 2 szemet(Remotiv). Más orbáncfű-kivonatot tartalmazó tabletta vagy kapszula is jó, de orbáncfű-teával ne próbálkozz, mert a pontos dozírozás nagyon fontos!
4/12 anonim válasza:
Én is kimondottan természetes hatóanyagú termékeket javaslok: Aloe Berry Nectar, Royal Jelly, Aloe Blossom Herbal Tea. Ha érdekel a részletek miatt vegyük fel a kapcsolatot: goldengrace01@gmail.com
5/12 A kérdező kommentje:
1. válaszadónak! A rivotril-t már szedem kb. 9 éve. Tudom brutális anyag, de akkor amikor felírták még 16 voltam, és nem igazán tudtam milyen következményekkel járhat, így a mai napig nem tudtam leszokni róla! Hát az olyasmitől hogy 2ráerőszakolom az agyamat" hogy jobb hangulata legyen, hát attól talán attól félek legjobban, de igaz még nem nagyon kérdeztem utánna milyen szerek vannak, örülnék ha lenne olyan, ami nem csinál hasonló dúrvaságokat, de hasznos azokra az időkre, amikor szeretném ha jobb kedélyem lenne, pl. 1 randinál..(elég gáz, ha szomorú arccal közeledek vki. olyasvalakihez akitől szeretnék valamit, csak hát éppen azon a héten kicsit mélyponton vagyok...Túl sok a mélypont, ennyit nem szeretnék a külvilág felé sugározni, mert régi haverok, új lányok, is csak elfordulnak tőlem a rossz hangulatom miatt. Isten ments, hogy ezelőtt 2 éve még hasonló szerekhez szerettem volna nyúlni, most már mégis lassan úgy látom, hogy vmi. extrém segítségre is szükségem van, mert magamtól nem megy. A pszihológus eszmecserére jó volt, de a hangulatom, amíg nem oldom meg a problémáimat, úgyérzem egyenlőre nem fog változni. Ez a két dolog a hangulat, és a remélhető mindent megteszek a cél érdekében változás(ami 1-2 év is lehet)eléggé összefüggésben van!
2010. márc. 6. 20:01
6/12 anonim válasza:
Látom valaki itt próbálja az MLM-rendszerét építeni.
7/12 anonim válasza:
Az orbáncfű valóban jó, én is azt javasolnám. Az antidepresszánsokról pedig annyit, hogy azok nem úgy működnek, mint a szorongásoldók (Rivotril), tehát függőséget nem okoznak, viszont mellékhatásokat sajnos gyakran. Amíg nem muszáj, addig azt mondom ne szedd.
8/12 anonim válasza:
Komoly pszihózisra azért elég felelőtlenség aloe verát ajánlani.... ez az én véleményem.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hát csodálkozom, hogy eddig még nem érkezett pozitív válasz arra, hogy érdemes szedni...Orvosom mégis ajánlja?! Nem értem! Rosszat csak nem akarhat nekem!
2010. márc. 6. 22:18
10/12 anonim válasza:
Én szedtem sokfélét, de nekem olyan súlyos volt az állapotom, hogy gyógyszer nélkül már nem lehett volna javítani rajta. A gond csak az volt, hogy némelyiknél mellékhatások jelentkeztek, de az akkori állapotomra használtak. Már csak egyfélét szedek évek óta, a többihez hasonlóan le szereték állni azzal is, de képtelen vagyok a kellemetlen elvonási tünetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!