Elegem van! Hogyan tovább?
Utálom magam, ahogy viselkedem, ahogy gondolkodom, utálom! Idegesít, hogy rámkényszerítenek egy csomó dolgot, amik megölnek. Lassan teljesen kikészülök, nem tudok enni, aludni, érzem, hogy idegileg már teljesen elfáradtam, kész vagyok. Legszívesebben elmennék messzire, vagy csak úgy lelépnék egy-két hétre, és csak azzal foglalkoznék, ami valóban érdekel. De hát persze hogy nem tehetem, a környezetemmel sem találom a közös hangot, mindenkivel csak veszekedek, mert őket okolom, pedig tudom, h ők csak részben hibásak, és inkább nekem kellene változnom, csak hát nem tom hogy kéne! Néha csak úgy elgondolkozom, hogy itt van a családom, az ismerőseim, meg a barátaim, rájuk nézek, és azt érzem, hogy "Úristen, kik ezek?!" :D Olyan idegennek tűnnek! Jó, persze, mondjátok, hogy ez csak kamaszkor, talán igazatok lehet, de már tele van vele a t*köm! :S
16/F
Tisztára mint én.O_o
Csak kén 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!