Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen termeszetes nyugtotok...

Milyen termeszetes nyugtotok leteznek?

Figyelt kérdés
Eleg nyugtalan termeszetu ember vagyok, indulatos es ideges, mindenen idegeskedem. Szeretnek nyugodtabb lenni, de ugy erzem ehhez szuksegem van kulso segitsegre. Termeszetes nyugtato bigyok erdekelnenek, ami masnal mar bevallt. Koszi!

2015. júl. 26. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Cannabis,csokoládé,nyugtató teák :)

De ajánlom még a nyugodtabb zenéket,olvasást,festést

Ha meg van pénzed és Szabadidőd, mert mondjuk üzletember vagy akkor az utazás jót tesz:Ausztriában a hegyek,Balaton,Horvátország,Olaszország,Thaiföld

2015. júl. 26. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Citromfű tea

De szerintem stressz kezelést próbáld elsajátítani, magában egy gyógynövény csodát nem fog tenni.

2015. júl. 26. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
meditálás, nehezen tudok jobbat említeni. Sokszor jobb, mint 1 xanax!
2015. júl. 26. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Lottó 5-ös.
2015. júl. 26. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Marihuána. Nem hiába alkalmazzák sok helyen orvosilag, mértékkel fogyasztva pont a te problémáidra jó. (Mondjuk azt, hogy 1-2 havonta egyszer, úgy semmi problémát nem okoz, tapasztalat). Nem csak, hogy lenyugtat, de segít egy más perspektívából látni a problémáidat, és megoldást találni rájuk fejben. És persze nevetsz egy csomót tőle ami szintén jó feszültségoldó.

Ha tabira gondolsz, akkor nekem egyedül a JutaVit féle Valeriana Harmony vált be, csökkenti a szorongást és segíti az elalvást.

2015. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!