Pánikbetegségre milyen természetes gyógynövényeket lehet alkalmazni?
Nem rég kiderült, hogy pánikbetegségben szenvedek. Kételkedtem a dologban, mivel soha semmi bajom nem volt még az életben, de sajnos úgy látszik igaz amit az orvosok mondtak.
Gyógyteák, gyógykészítményekre gondolok.
Az orvos a következő gyógyszereket írta fel: Citagen, Rudotel. Egyiket sem kezdtem még el szedni, mert többn mondták, hogy ne tegyem, nem lesz jó.
Bármilyen hasznos tanácsot elfogadok.
Köszönöm előre is!
Egy fiatal férfi.
Szerintem nem a gyógynövények hatóanyagaiban van a lényeg.
Mennél zöldebb egy növény annál több oxigént visz be az emésztésbe. Ami által az emésztés tökéletesedik, tisztul a vér, ezáltal növekszik oxigénszállító képessége.
Ha az agy megfelelő mennyiségű oxigént kap, helyesen dolgozza fel a beérkező információkat, a stresszhelyzetek ebből kifolyólag nem alakulnak ki, könnyebben oldja meg a neki mért feladatokat, megszűnnek a kényszerképzetek.
A pánikbetegség is idővel feledésbe merül.
Ok, megoldódni látszik a problémám. Gyógynövénekkel próbálkoztam, plusz sokat pihentem.
Citromfű, orbáncakármi, plusz valeriana.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!