Kezelhető a barátom? Mert egy megjátszott szörnyeteg.
Teljesen normális fiú, lányoknak nagyon vonzó. A legjobb barátom volt.
Ugyanis egyszer nála aludtam, éjjel felkeltem mert nem tudtam aludni.
Nézegettem a könyveit, megtaláltam a naplóját. Akkor jöttem ra hogy emberekre ugy tekint mint a játék szerekre. Ugyanis mindenkit manipulál, nem törődik senkinek sem az érzelmeivel. Sajnálattal olvastam hogy en is egyik terve része. Azért hívott meg, azért barátkozott velem hogy megcsinálják helyette egy olyat amivel egyik régi ellenséget tönkre, semmivel tesz egyenlővé. Mindent leír benne külön részekben hogy kivel mit tervez. Ugy fogja fel, mintha csinált volna egy játékot és az emberek benne a bábuk. Ő azt élvezi hogy minél nagyobb fájdalmat okoz. Nagyon sok illem könyve van, nagyon manipulatív ezért.
Azért olvassa hogy senki se tudhassa meg róla ezt. Kitűnő tanuló.
Anyukája mondta hogy regebben elvitte pszichológushoz, de ott teljesen jóra jött ki az értékelése. (Szerintem manipulálta, mert csomó okán eredmény volt ami tőle ezek után nagyon messze áll.)
regebben szülei elváltak, apját 2 évig nem látta, utana javult a kapcsolatuk,de néha verte öt. De ezt csak hallottam. Egyébként az apja mentális tréningekkel szaddizza azaz addig mondja a hibáit, meg köt bele folyton amig elég szar nem lesz neki. (Ezt csak anyától hallottam, nem ilyen konkrétan)
De nagyon ledobbemtem ezeken. Egy lélektelen szörnyeteg.
Mit lehet vele csinalni ? Mert ő ezt érzi természetesnek .
Kerlek segítsetek ez így nekem nagyon rossz :(
Kapcsolat megszakitasa. Szociopatanak hivjak az ilyet.
Ez van, mast nem tudsz tenni.
Bocsánat a helyesírási hibákból. De tényleg a legjobb barátomnak hittem, rossz így visszagondolni rá.
Köszönöm a válaszokat.
Ne törődj vele, megváltoztatni nem tudod, a pszichológus se tud segíteni azon aki nem akarja, ne erőltesd. Zárd le magadban vele a barátságodat és ennyi. Amúgy meg más naplójába beleolvasni gerinctelenség. Jobb most így neked? Megtudtál belőle dolgokat amiket nem gondoltál volna, akkor tessék, itt a lehetőség változtatni, szakadj el tőle.
És ne szólj bele ezután az életébe vagy kapcsolataiba. Tudom most úgy érzed az ő pártját fogom, de ez az ő élete, ne intézkedj önkényesen.
Igen elismerem gerinctelen voltam amiért beleolvastam. De ha en vagyok a gerinctelen akkor ő micsoda ?
Sehogyan sem lehet ra hatni, meggyógyítani ?
Oké, köszönöm. :/
Utana olvastam, en is erre a következtetésre jutottam.
Sajnálom, nehéz feldolgozni, de meg mindig jobb mint ha a bábja lennék.
A kapcsolatomat vele valamilyen indokkal jegelni fogom.
Emellet pedig egy ütős lecke volt az hogy ne nyúlnak mas naplója hoz, meg akkor sem amikor vicces dolgokra számítok benne.
Köszönöm szépen a válaszotokat. :( :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!