Ilyen helyzetben már csak a pszichológus a megoldás?
Márvagy 2 éve folyamatosan előfordul, hogy minden ok nélkül rosszkedvem van, ilyenkor olyan emberekkel is hajlamos vagyok bunkó lenni, akik nem érdemlik meg, és akárhogy próbáltam, nem sikerült ezen változtatnom.
Ez mind oda vezethető vissza, hogy az elmúlt évek során a családom nem fogdta el, hogy meleg vagyok és 1 éve van barátom. Próbáltam titkolni, mert tudtam hogyan reagálnának rá. Mondtam nekik, hogyha tényleg szeretnének, akkor elfogadták volna, de erre is csak besértődtek, kb látni sem akartak. Nem volt más választásom, szóval másfél hete barátomhoz költöztem. Azóta már kevesebbet jön elő a fent említett érzésem, de még mindig előfordul.
18/f
Ugyanez a bajom,csak barátnő nélkül...ha szeretnéd kibeszélni,itt vagyok :/
20/L/L
Nem kell feltétlenül pszichológussal beszélned, 2év depresszióból és paranoiából sikerült egyedül kikecmeregnem, mert az én szüleim még azt is cikinek tartották volna, hogy a gyerekük terapeutához jár.
Próbáld meg magadban legyőzni, viszont ha úgy érzed, nem megy, keress fel egy szakértőt, hátha attól jobban érzed majd magad. :)
A pszichológust miért említed úgy, mint ha ez gond lenne? Segít abban, hogy szembenézz a félelmekkel, lerövidíti a gyógyulási időt, megerősít abban, amit tudsz, csak nem mersz kimondani magadnak, hogy tökéletes, egyedi, értékes ember vagy, aki maximálisan megérdemli a boldogságot!
Nézd, ő úgy néz ki, mint aki harap?
https://www.youtube.com/watch?v=Bk1JciODM9k
Ha szeretnél beszélgetni valakivel, aki segít egyenesbe jönni és tisztázni a dolgaid, szerintem érdemes elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!