Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek volt már itt öngyilkoss...

Akinek volt már itt öngyilkossági kísérlete az mennyi ideig tervezte?

Figyelt kérdés
Előre kijelölt egy időpontot a naptárba vagy csak hirtelen eldöntötte hogy megteszi? Én már régóta halasztgatom, de ha így maradnak a dolgok, meg fogom tenni.

2015. júl. 9. 19:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Jajj, hogy az ilyen kérdéseknél mindig jön egy apostol a vallásról majomkodni...

Roppant egyszerű a magyarázat, miért alkották meg a vallásokat bizonyos réteget. Pénzért. A világ legnagyobb marhasága egy nem létező személyhez fohászkodni, és már bocsáss meg, de te megzakkantál, és csak azért nem lettél öngyilkos, mert elkezdted ezt a fanatikus istenimádatot.

2015. júl. 11. 12:01
 22/31 anonim ***** válasza:

Szóval mindenki zakkant aki vallással foglalkozik, vagy éppen keresztény (és komolyan veszi). Azért írok a mentális egészség topikba, mert szerintem a keresztény hit igazi orvosság lehet a lelki bajokra, a leghatékonyabb gyógyszer. Nem mindenki fogadja ezt el, tudom.

Nem kívülálló megmondóemberként írok, hanem magam is átéltem sok nehézséget, lelki bajt.

S lássuk egy nagy pszichológus véleményét:

C. G. Jung (Gondolatok a szenvedésről és a gyógyításról):

„Életük delén, azaz 35 éven felül túli pácienseim közt egyetlen egy sincs, akinek végső problémája ne a vallásos lelkiség volna. Végső soron mindegyik abba betegszik bele, hogy elvesztette azt, amit eleven vallások mindenkor megadta híveiknek, s egyikük sem gyógyult meg igazán, aki nem nyerte vissza vallásos lelkületét, aminek természetesen semmi köze felekezethez vagy egyházi hovatartozáshoz.”

„Osztom azt a meggyőződést is, hogy az igazi vallásosság a legjobb gyógyszer minden lelki szenvedésre.”

"A vallás a lélek el- és felismerése, és egyszersmind a lélek lényegének megnyilatkozása és megnyilvánulása. - A nagy összefüggés elvesztése a legfőbb neurotizáló tényező."

2015. júl. 11. 12:22
 23/31 anonim ***** válasza:
Jóvanakko'. :DDD
2015. júl. 11. 12:41
 24/31 anonim ***** válasza:

Szia

Én több, mint 20 éve gondolkodok rajta. Különösebb okom nincs rá, csak nem szeretek élni. Aki ismer, az tudja, hogy örök morozús a hangulatom, nem láttak még se nevetni, se mosolyogni. Nem hiszem, hogy meg fogom tenni, de akkor se szeretek élni. Egészségem rendben, jó munkám van, okom nincs a panaszra. De boldog se vagyok.

2015. júl. 11. 19:49
 25/31 anonim ***** válasza:

20 év elég hosszú idő… nem lehet h magányos vagy, azért vagy boldogtalan? Hogy lehet élni nevetés nélkül, valamilyen tragédia miatt lettél melankólikus 20 éve?

Bocsánat, én keresztény szemszögből látom a világot, van egy rövid írás, amiben nagyon lényeglátóan összefoglalta a szerző a keresztény élet 3 pozitívumát. (Hátha segít)

[link]

2015. júl. 11. 21:37
 26/31 anonim ***** válasza:

18as vagyok

A 19es hozzászóló levele közepe tájékától,belecsap a lecsóba,szerintem nagyon közel jár az igazsághoz,én is ezt a variációt tartom a legvalószínűbbnek,amit én sem értek,hogy miért nem úgy lett teremtve az ember a világ,hogy ne legyen gonoszság és bűnözés,de valóban azt sem zárhatjuk ki,hogy bizonyos más érdekek más lények,átalakították idővel a dns spirálunkat és bele tették a saját gonosz génjeiket is,sajnos nincs kizárva.

2015. júl. 12. 00:53
 27/31 anonim ***** válasza:
Ám a kérdezővel mi van,él még?
2015. júl. 12. 00:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
2015. júl. 12. 07:37
 29/31 Ubul Ubul válasza:
Most értesítettek, hogy a kérdezőnek annyi. :(
2015. júl. 18. 13:39
 30/31 anonim ***** válasza:
Ubul Ubul, mi történt? Öszinte részvétem a családnak :(
2015. júl. 18. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!