Gyilkos gondolatok. Kéne tennem valamit?
Figyelt kérdés
17-F.Nem tartom magam agresszívnak.Nyugodt,türelmes,visszafogott ember vagyok.Szeretek olvasni,kocogni délutánonként,zenét hallgatni.(nagy kedvenceim a jazz és a klasszikus) Nem igazán érnek negatív külső behatások.Szociális téren,és a magánéletemben sincsenek gondjaim.Mégis nagyon elcseszettek a gondolataim.Naponta számtalanszor lejátszom a fejemben,ahogy megölök valakit,vagy akár több embert egy házban,az iskola mosdójában,a saját ágyában,egy sötét sikátorban.Attól függően,hányan vannak, és melyik lehet nagyobb veszélyforrás, ölöm meg őket különböző sorrendben,és módszerekkel.Már mindenkivel elképzeltem:a tanáraimmal, osztálytársaimmal, a szüleimmel,stb...És mindig élvezettel tölt el.Elképzelem, ahogy átmetszem a torkát és a saját vérében gurgulázva fullad meg.Felnyitom, majd a beleivel fojtom meg,stb...Nem csupán bántani akarom,hanem megölni.Élvezettel tölt el, mikor erre gondolok,kellemes bizsergés járja át a testem, megemelkedik a pulzusom és mosolygok.Nem szívesen mennék el ezzel dilidokihoz.2015. júl. 6. 23:19
1/6 anonim válasza:
valamilyen szinten ez normális, bár mondjuk nálad már nem az. igen, kéne..
2/6 anonim válasza:
gratulálok, beteg ember vagy akkor ha ez élvezettel tölt el.
de ha nem akarsz dokihoz menni akkor minek tetted fel ezt a kérdést??? azt várod hogy valaki azt irja hogy ó persze ez tejesen normális akkor megnyugszol???
3/6 QQriQ19 válasza:
Szerintem mindenképp menj el vele orvoshoz, ez így nem normális. A leírtak alapján szinte biztos hogy ölni fogsz, itt csak az a kérdés hogy mikor.
4/6 anonim válasza:
Nem rendelkezel t eggyel több y kromoszómával?
5/6 anonim válasza:
Kár volt megszületned Te féreg!!!!!!!!!!!! Pusztuljon el!!!!
6/6 anonim válasza:
AZ előző válaszoló egy totál idióta!
Ez egyáltalán nem egészséges mindenféleképp keress fel egy szakembert, ha azóta még nem tetted meg! Gyötörnek még ezek a gondolatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!