Mik ezek a gondolatok, félelmek? :- (
Megesett már többször is az ilyen eset ... Nevelőapukámmal élek együtt, külön szobánk van, persze, de a macsek miatt nyitva hagyjuk az ajtónkat. Egymás mellett van a két szoba, tehát áthallatszanak a dolgok. Megszoktam, hogy éjszakánként, lefekvéskor hallom, ahogy szuszog, mocorog, horkol. Ha nem hallom, akkor rögtön arra gondolok, hogy meghalt. Ha elmegy valahová, és sokáig nem ér haza, szintén a halál jut eszembe. Meghalt, meggyilkolták, elgázolták, ... hasonlók.
A másik eset pedig, hogy néha bemesélek magamnak dolgokat, és rosszul leszek. Mondjuk legutóbb egy kis fejfájásból csináltam magamnak "agydaganatot", bepánikoltam, elsírtam magam ...
Nem tudom mitől jönnek ezek a gondolatok, vagy hogy mit tehetnék ellenük :( Ijesztőek.
20L
Romlott valamennyit a szemem, a bal jobban ... Félek, hogy megvakulok.
Szoktam rajzolni, napi szinten, néha inhüvely gyulladásra hiszem azt, hogy lebénul a kezem ... Borzalmas :(
Ha valmi rossz jut az eszedbe, probàld elterelni a figyelmedet valamivel.
nekem ez jött be, relytvènyfejtès, olvasgatàs vagy egy jo zene. Mindig kibillent a nehativ lègkörömből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!