Gondolatok felerősödése?
Figyelt kérdés
Januárban kezdődött amikor pánikbeteg voltam.Ez kb egy hónapot tartott,viszonylag hamar kikászálódtam belőle.De viszont azóta megjelentek nagyon irreális gondolatok.Tehát olyan butaságok jönnek az eszembe pl elvittek az úfók,vagy kettő van belőlem és ezek a gondolatok engem nagyon megijesztenek van,hogy hetekig bennem vannak.Már olyanyira felerősödtek,hogy valamikor el is hiszem a dolgokat.Természetesen járok pszihológushoz.Ezek a buta gondolatok a pániktól jöhettek?2015. ápr. 24. 13:17
1/5 anonim válasza:
Mivel a pánikbetegség egy szorongásos kór,ezért valószínűsíthető hogy talán szenvedsz hasonló gonddal. Itt a kényszergondolatokra céloztam most. Tudod,hogy nem igaz ez az egész szóval őrült nem vagy,csak szorongsz és a félelmeidet ezek testesítik meg. Velem is volt ilyen a pánikbetegség előtt,attól féltem hogy meg fogok őrülni vagy megölök valakit stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen én is hallotam már kényszergondolatokról,de ezek lehetnek teljesen irracionálisak pl elvittek az ufók meg ilyesmi?
2015. ápr. 24. 13:32
3/5 anonim válasza:
igen,ezek kényszergondolatok!Nekem is vannak..inkább nem mondom milyen témában...megörjítenek!
Épp ez a léyneg hogy számodra irracionálisa,abszurdak,énidegenek!
4/5 anonim válasza:
Igen,nekem pl az volt hogy attól féltem hogy igazából őrült vagyok és lehet senki sincs körülöttem meg féltem hogy mi van ha magamba beszélek..egyik sem volt eddig valós
5/5 anonim válasza:
Megnéztem, hogy nem e én írtam az utolsó hozzászólást, de nem...
Szomorú, hogy más is küzd hasonló vagy kísértetiesen ugyanolyan problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!