Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegességtől lehet ilyen...

Idegességtől lehet ilyen hányinger?

Figyelt kérdés
Vagyis inkább émelygek vagy nem is tudom, nem folyamatosan, folegfőleg inkább ha nincs bennem kaja, akkor érzem, olyan fura, sok a gyomorsavam, vissza is jön sokszor mint a refluxnál, enni se mindig tudok, mert ilyenkor meg tökre megijedek hogy mitől van, biztos hányni fogok, valami komolyabb gond lehet. pedig lenne okom rá, nagyon stresszes helyzetben vagyok már pár hete, új munkahelyem lett, a felvételen is nagyon megkínoztak, igaz hétfőn kezdek csak de új város, új hely, az előző melómat is azért hagytam már ott mert kiégtem, idegileg durván megterhelő volt. ez a pár hét nagyon összejött, régen kezeltek már pánikkal, szorongással, félek hogy visszaesek a megváltozott élethelyzet miatt. megint ilyen tüneteim vannak mint ez a hányinger, émelygés, puffadás, savtúltengés.. valaki jár hasonló cipőben? mit lehet tenni ellene? vagy majd ahogy rendeződnek a dolgok, úgy elmúlik ez is? tegnap már abba se tudtam hagyni a sírást :/
2015. júl. 5. 11:11
 1/3 menta00 válasza:
Lehet idegességtől hányinger, nekem is volt,de el kell menni orvoshoz.
2015. júl. 5. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Én is voltam/vagyok hasonló helyzetben. Még lehet hogy hozzájött egy kis depresszió is.

Próbálj meg a gyógyszertárban kérni valamilyen nyugtató hatású készítményt, vagy teát. Sokat segíthet.

Ha nem lesz jobb, menj orvoshoz.

2015. júl. 5. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
na jó de milyen orvoshoz? pszichiáterhez, aki megtöm frontinnal azt kész? annyira azért nem vészes a helyzet. de arra gondolok hogy felfáztam, fájt az alhasam is, lehet az sugárzik ki.
2015. júl. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!