Egy 3 órás vonat útra készülök szombaton, egy olyan emberhez akit rég nem láttam. Valószínű rosszul leszek az úton az idegességtől, de nincs időm hányinger csillapítót venni addig készülni kell stb. hogyan próbáljak meg megnyugodni? :/
Nem mennék el- búcsúzz el e-mailben, mentsd ki magad, hogy a munkád miatt nem tudsz elmenni (tehát összesen 6 órás út? nem semmi).
A mostani barátod SOHA nem bocsátaná meg, hogy elmész hozzá. A volt barátod "el akar búcsúzni" -mondja, de közben egy köteléket, bilincset akar kialakítani!
Nagyon lenéz téged a volt barátod.
Ha neki van mondani valója, keressen fel ő.
Magához rendel, te meg ugrasz?
Minden esetre eredményes lesz utazásod, ő megy külföldre, ha mostani barátod ezt megtudja, te mehetsz oda, ahova akarsz.
Mi van?
Miért leszel te rosszul?
Miért érdekel ennyire az exbarátod, ha már van új kapcsolatod?
Nem tiszta ez nekem. De ha én lennék a mostani barátod, hát elgondolkoznék a kapcsolatunkon... 3 órát vonatozol és izgulsz, hogy látod a volt barátodat? Na akkor ő minden csak nem közömbös... Nem túl hízelgő. De képzeld, marhára a rovására megy, teljes joggal.
Kit szeretsz te nagyon?
Az sem fér a fejembe, hogy miért éppen te vonatozol 3 órát, amikor ő búcsúzna...
"Egy egyszerű búcsúzás"... LOL 6 órát vonatozol (oda-vissza) és megesz az ideg, de higgye el a barátod, hogy neked már közömbös, lezártad a múltat???
Sajnálom a mostani barátodat. Nem ezt érdemelné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!