Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan antidepresszáns,...

Létezik olyan antidepresszáns, amire lehet alkoholt fogyasztani? Illetve szerintetek minden esetben meggyógyítják az embert?

Figyelt kérdés
Egy számomra nagyon fontos ember nagyon durván lennt van és ki akarom hozni. Terápián, meg ilyesmiken gondolkozom.
2015. jún. 28. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen antidepresszánsra sem lehet alkoholt inni és ha már itt tartunk semmilyen gyógyszerre sem lehetne.

Ha annyira aggódsz érte meg kell győznöd, hogy neki is jobb lesz mert ha maga nem jön rá, hogy gond van és nem kér segítséget vagyis nem akar kérni akkor hiába csinálsz bármit is.

Mindenképp beszélgess vele és vedd rá egy terápiára de az, hogy milyen sikeres lesz az csak rajta múlik...mennyire akar meggyógyulni mennyire fontos önmagának.

Amit javasolni tudnék, hogy hívj fel egy krízis vonalat és számolj be a barátod állapotáról talán ők tudnak valami hasznosat mondani sőt talán a barátod is felhívhatja őket esetleg bátorításként ott lehetsz vele.

Ha nem kell személyesen elmenniük és találkozniuk valami orvossal akkor talán könnyebben rávehetőek a beszélgetésre telefonon.

2015. jún. 29. 00:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan ami mellett szabad volt. De csak mert amúgy ritkán és keveset ittam volna, nem részegedésig meg ilyesmi. Akinek az alkohol a közkedvelt itala annak nem hiszem hogy azt mondanák hogy nyugodtan igyon, mert neki más a mérték mint nekem.

Amúgy te nem hozhatod ki. Csak akkor jöhet ki belőle, ha ő akarja. Szóval csak támogathatod és meggyőzheted hogy akarja ezt.

Az antidepresszáns viszont senkit nem gyógyít meg, csak tünetmentessé tehet. Azaz ilyen értelemben függeni fog a gyógyszertől. Helyre csak terápiával jöhet, amennyiben a betegsége olyan jellegű, hogy azon lehet segíteni. (Van aminél csak a gyógyszerrel kordában tartani opció létezik)

2015. jún. 29. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Az antidepresszáns nem gyógyít, hanem tüneteket nyom el, és nagyon erős függést okoz. Jó esetben elég arra, hogy valaki visszamásszon a saját útjára, aztán abbahagyja a szedést. De ez nem valami gyakori. Alkoholt egyikre sem szabad inni. Lehet, de elég káros.
2015. jún. 30. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindegyikre lehet, csak nem ajánlott.

Nem minden betegség gyógyítható és nem is mindenki akar meggyógyulni és az orvosok hibázhatnak is, tehát nem minden esetben gyógyítják meg az embert.

2015. jún. 30. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Én azzal vettem be az összeset 80%ban.

És most lett tele az antidep-ekkel a fa$zom megint, fogom, és leteszem a pic$ába, többet árt, mint használ.

(Kötekedőknek üzenem, nem az alkohol miatt. Hanem a kúrwa mellékhatások... Inkább maradok depressziós, azt 1x megdöglök, nem érdekel... Elég volt a kísérletezésből.)

2015. júl. 1. 00:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Az utolso valaszolonak Teljesen igaza van, tobbet art, mint hasznal, ezeket nem gyogyitasra talaltak ki... ez siman csak egy jo uzlet a gyogyszeriparnak... aki meg butus az szedi! Oszt tenyleg megkattan!
2015. júl. 1. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
pl wellbutrin esetében este 1-2 sör még belefér (mivel a gyógyszert amúgy is reggel és délben vennéd be)
2015. júl. 1. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor én biztos rosszul vagyok összerakva, mert tökéletesen hat, nincs mellékhatása és időnként alkoholt is iszom.
2015. júl. 1. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak letenni nem tudod majd kedves utolsó...

A gyógyszerk soha nem gyógyítanak. És ezt az orvosok nagyon jól tudják. Viszont remekül képesek tönkretenni az ember szervezetét, jövőjét, az egész életét. Kerüld ezt a mocskot, mint az ebolát!

2015. júl. 8. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszer már simán letettem 3 évre.
2015. júl. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!