Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor múlik el az antidepressz...

Mikor múlik el az antidepresszáns mellékhatása?

Figyelt kérdés
Azt mondták általában 2 hét, de nekem még mindig vannak tüneteim.Igaz már kisebbek.Néha ilyen izom "fájdalom" féle vagy kis zsibbadás vagy úgy érzem ha beverném most a fejem tuti elájulnék.Ja és az enyhe remegés meg a pupillatágulás,de persze estére már semmi.06.09.-én kezdtem 5mg utána 06.14.-től 10mg és most 06.21-től kell szednem a 20 mg-ost.Ez már 17 nap.Vagy ez még azért van mert 5 napja szedem csak a 20 mg-ost?Várjak még, lehet nekem később lesz jobb?Vagy majd csak 4 hét múlva mikor el kezd hatni ahogy a doki mondta?Valaki jár már így?

2015. jún. 25. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is..ez milyen gyógyszer? (mert azt nem írtad)
2015. jún. 25. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, bocsi!Scippa.
2015. jún. 25. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:

és mióta szeded miért írták fel?

így nehéz megmondani.

Ha akarod írj privátot és válaszolok!

2015. jún. 26. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:

1-2 hétig akár rosszabb is lehet, mint előtte. A legtöbb esetben az ember a 4.hétre "utoléri" magát, aztán egyre kevesebb a panasz, végül 3-4 hónap után teljesen a régi lehetsz. Igazából, ha nálad a 20 mg lesz a terápiás adag (ez a max amúgy), akkor esetleg a "számláló" kicsit később indult.

Általában mindegyiknél azt írják továbbá, hogy naponta egy adagban kell bevenni, nekem viszont jobb tapasztalataim vannak azzal, ha 3 részletben szedem. (de egy másik SSRI-t), túl nagyokat rúgott beszedés után pár órával, így jobban kisimult a hatás.

2015. jún. 26. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor várok még, úgy is 1 hónap múlva lesz a kontroll és hátha addigra elmúlik.Szerintem ez már csak mellékhatás lehet, de kicsit zavaró ez a zsibbadás.Igaz a mellékhatásoknál nincs írva a zsibbadás, de hála istenek nem egész napos.Köszi.Üdv.
2015. jún. 27. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!