Normális ez a viselkedés? Van ennek valami neve?
Akkor én meg egy leszbikus csaj vagyok, mert a hajam 15 centivel rövidebb, mint a többi lánynak:D ?! Ráadásul kicsit hajlok arra, hogy mindent egy feminista szemszögéből lássak, és a feminista nők a sztereotípiák szerint is leszbikusak :D.
Visszatérve a témára: szerintem sz**rd le, hogy mit gondolnak rólad, mert tudod te magadról, hogy melyik nemhez vonzódsz! Nem kell nekik eldönteni, hogy a fiúkat, vagy a lányokat szereted (esetleg mindkettőt). Én, amikor arra számítottam, hogy valaki b**sztatni fog, fülhallgatóval a fülemben mentem be, és amikor a csaj (EGY R**BANC!) elkezdett nekem dumálni, végig hallottam, aztán, amikor abbahagyta, kivettem a fülemből a fülhallgatót, ránéztem, és megkérdeztem, hogy: Mondtál valamit? Aztán rámosolyogtam:D Erre mindenki kiröhögte:D (Nem biztos, hogy veled is ez történne, csak gondoltam, elmesélem :))
Ne hidd azt, hogy meleg vagy, csak azért, mert azt mondták. Nekem is volt olyan, hogy azt hittem, hogy a csajok jönnek be, aztán meg megismertem pár normális srácot, és rájöttem, hogy ilyenről szó sincs :D
12/L (Igen, 12 éves vagyok, és tudom, hogy nem kéne ilyen kérdések válaszolnom, vagy egyáltalán elolvasnom, de mentségemre legyen mondva, hogy a legtöbb ember gimnazistának néz :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!