Hogyan találjam meg a lelki békémet?
Figyelt kérdés
Néha előfordul hogy nem tudom megérteni valaki viselkedését. Ilyenkor egész álló nap, minden cselekvésem közben ezen kattogok. Azt hiszem ebbe fogok belerolkanni... Segítsetek! Köszi! :D2015. márc. 24. 20:53
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, kimaradt: Ezt szeretném valami módon abbahagyni. Köszi!
2015. márc. 24. 20:55
2/5 anonim válasza:
Prbálj meg a jelenben élni ne a múltban és a jövőben, az önmarcangolás, ami káros lesz. Itt egy videó, Laár András pont erről beszél, jó őt hallgatni, segíteni szokott nekem is. https://www.youtube.com/watch?v=Hx72_2Ocrjo
3/5 anonim válasza:
Lelki békét önmagunkban, csak az Isten képes megteremteni. Ezért azok akik hisznek mondjuk Jézusban, azoknak sokkal könnyebb.
Jézus egyértelműen mondta: „az én békémet vegyétek át, mert nem úgy adom, ahogyan a világ adja. „
Nem, mert a világ nem tud benső békét adni, azt csak az Isten tudja adni.
A megérteni vagy elfogadni másoknak a viselkedését, az két különböző dolog. Megérteni mindenkit meg kell tudnunk érteni, de elfogadni csak azt kell, amely valahogyan egyezik az erkölcsi elképzeléseinkkel. Ha nem egyezik, nem baj, mivel Jézus tanítása szerint, mi nem felelünk másokért, csak önmagunkért.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos...
2015. márc. 25. 14:27
5/5 anonim válasza:
az kár :) akkor hallgass reggae-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!