Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit és hogyan csináljam?

Mit és hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Mostmár mésfél éve nincs munka (nem saját hibámból adódóan).

Keresek azóta is szüntelenül, de egyszerűen nem jelentkeznek vissza.

Van ugyan némi pénzforrásom (munkaügyitől), de az éppen arra elég, hogy éhen ne haljak, de ez is egyszer meg fog szünni.

Teljesen ki vagyok idegileg, mert nem tudok mit kezdeni magammal.

Munkát böngészek az időm 80%-ban a neten.

(most lehetne írni, hogy menjek tanfolyamra, ilyesmikre stb...persze, ez jó is lenne, de miből?)

Itthonról nem nagyon járok el, hogy ne legyenek plusz kiadásaim (lemontam jó pár dologról, meg spórolok is).

A baráti társaságom meg nem foglalkozik igazából velem, mert nem értik, a dolot (elég rosszul esik, mikor mások azzal jönnek, hogy itt volt nyaralni-most télen, meg ilyen olyan klassz cuccokat vettek-jó, ez persze érthető, meg örülök, hogy nekik jobb a helyzetük).

Állandó elfoglaltságom nincs, amik érdekeltek, mostmár azok sem foglalkoztatnak.

A barátom sem érti a dolgot, mert ő dolgozik és nem ér rá este sem velem lenni :-(

Teljesen begubóztam.

Adjatok vmi tanácsot légyszi, mert nagyon rossz.

Köszönöm

2010. márc. 2. 00:26
 1/7 A kérdező kommentje:
*bocs, egy g, meg egy t kimaradt
2010. márc. 2. 00:27
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Mondhattok akármit,a sok rossz dolog mellett azért voltak szép dolgok is a szocializmusban. Például hogy mindig mindenkinek volt munkája. És eljő a nagyszerű vadkapitalizmus: veled együtt 450 ezer ember jár hasonló cipőben. Köztük én is... :(
2010. márc. 2. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, és Te miként éled meg a napokat?

Van vmi elfoglaltságod?

2010. márc. 2. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Imádkozok hogy a Jobbik nyerjen és beállok csendőrnek:D

Egyébként rendkívül frusztrálttá tesz hogy itthon kell élősködnöm anyámék nyakán, a semmittevés lassan felemészt, a szemem kiég a monitortól miközben munkát keresek. Már-már azon gondolkodok hogy igénylek egy földet és elmegyek tanyára:S:S:S

2010. márc. 2. 00:52
 5/7 A kérdező kommentje:

És a választásokig mit csinálsz???

Velem is ez van, szétunom magam a gép előtt, és senki nem érti meg a bajom!

2010. márc. 2. 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, mivel vidéki vagyok és van egy viszonylag nagy kertünk, azt gondozom, meg keresem a melót, de mintha tűt keresnék a szénakazalban:S
2010. márc. 2. 17:12
 7/7 A kérdező kommentje:

teljesen megértem a dolgot!

kitartást neked is!

2010. márc. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!