Hogy csináljam meg jóra a vizipipát?
Tudom nagyon low vagyok de lassan 2 éve szeretnék pipázni kipróbáltam már minden módszert amit írtak... Vettem már új pipát is... nem tudom mi a gond.. rengeteg videot nézegettem és nem. Van mikor alig jön füst van amikor szar az íze , nem tudom mit tegyek már...
HELP!
Először is jó lenne tudni hogy milyen pipád van, és jelenleg mit használsz....
Én annyit tudnék tanácsolni, hogy először is felejtsd el az öngyulladó szenet, a természetesnek nincs meg az a fura mellékíze, és olcsóbb is (csak hát ugye legfeljebb otthon lehet használni). Én a szénkonzolt sem szeretem, belehullik a hamu a dohányba. Javaslom inkább a jó erős alufóliát, mi így szoktuk; a kerámia aljába is teszek egy réteget, persze ott átlyuggatva, ahol a kerámia lyukai vannak. Jól megtömöm, és a tetejére is alufólia, valami vékony tűvel sűrűn átszurkálva.
Hőtartó sapit is fóliából szoktam csinálni.
A dohány fontos hogy jó minőségű legyen, és ne legyen száraz, én jól meg szoktam locsolni aromával ilyen esetben.
Ha a pipa rendben van (tömítések, egyebek) akkor nem tudom mi lehet még a gond....
Esetleg mosd át szódabikarbónás, híg ecetes vízzel, lehet hogy "benneragadt" a szag, de garantálom hogy ez kihozza, bár szellőztetni kell utána kicsit.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!