Hogy csináljam? Mit tegyek?
szeretnék elmenekülni.új életet kezdeni.olyan sokat csalódtam mindenkiben(barátok,család,szerelem..)
én tudom hogy nem vagyok ilyen..de már nem tudok bízni senkiben.félek a csalódástól.nincs semmi önbizalmam..:S:(
gondolkodtam az öngyilkosságon de..:S
16/F
Szerintem 16 évesen még nincs semmi veszve. Sőt, az élet igaz és nagy része csak most kezdődik. Hidd el, sokan látják 16 évesen a problémákat sokkal nagyobbnak, mint amekkorák, ezt tapasztalatból mondom.
Egyébként egy jó módszer, ha még most nekiesel tanulni, érettségi, és valami messzebb lévő fősulira, egyetemre jelentkezel, és kollégista leszel. Egyrészt eltereled a figyelmedet, és az, hogy célt tűzöl magad elé nagyon sokat segít, másrészt az eredménye az, hogy elmehetsz valahova messzire, ahol új barátokat szerezhetsz, lehetsz megint szerelmes.
nos, kedves rokonlélek. velem is ez a helyzet... amikor már minden el van veszve, mindenki oda menekül, amiben még hisz, amiben remél. van aki a vallásba, van aki a hobbijaiba. rohadt nehéz például nekem lefoglalni magam, amikor HALÁLOSAN szeretem az osztálytársamat, aki átvert, és mással jár. szeretett, nem mondta, de tudatta, éreztette, és mégsem engem választott. igen, én is gondolkoztam mi tévő legyek, semmihez nincs kedvem, mindenkiben csalódtam, minek álljak fel ha pofára esek úgyis mindenben. még a kedvenc hobbijaim sem kötnek le. sokkal könnyebb lenne ha már nem élnék, gondoltam én is. hát remélem azért még élsz :D én is menekült vagyok... mint ahogy az előbbi hozzászóló mondta, tanulj. hát tanulok és nem is akármit. pénzügyi pályára gondoltam. viszont nagyon jó az ön- és emberismeretem. ez ad már csak erőt, hogy annyi mindenki van a világban, akinek rám van szüksége, és ha tudok neki segíteni, akkor én is jobban érzem magam :D esetleg írhatsz emailt. de nem feladni. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!