Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalomhiány állhat mögötte?

Önbizalomhiány állhat mögötte?

Figyelt kérdés

36 éves nő vagyok.

10 évig dolgoztam egy cégnél, nem is kerestem rosszul, azonban mindig úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen. Közben próbáltam váltani, de nem sikerült (vagy nem jött össze az állás vagy egyszerűen nem is találtam nekem tetszőt).

Volt úgy, hogy ismerős próbált segíteni, de a tény, hogy ismerőssel kell majd együtt dolgoznom, leblokkolt teljesen (valamitől tartottam) és végül nem lett belőle semmi. Féltem magam megmutatni, féltem, hogy nem fogok megfelelni és az milyen kínos lesz.

Másfél éve megszűnt a munkám és azóta nem találom a helyemet, nem találom magam.

Iszonyú szorongás és frusztráció van bennem és nem tudom, hogy mi lehet az oka. Egyszerűen azon görcsölök folyton, hogy nem vagyok elég jó, nem értek semmihez. Elérhetetlennek tűnik, hogy valaha is olyan munkám legyen, mint amilyen volt. Egyszerűen képtelen vagyok továbblépni.

Mi lehet ennek az oka? Önbizalomhiány?

Hova kellene fordulnom?

2015. jún. 12. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Önbizalom erősítő tréning. Próbáld meg itt online:

[link]

2015. jún. 13. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!