Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak még olyanok, akik...

Vannak még olyanok, akik felnőtten is szopják az újjukat? Kort és nemet ha kérhetném. Aki idősebb korán szokott le erről az hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

:D:D:D:D::D

Miért te szopod???

HÁny éves vagy?

XDDD

2010. febr. 27. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első ez nem olyan vicces dolog =/ Van aki azért nem tud leszokni róla mert ez egyfajta nyugtatás magának... Ha ideges akk szopja az ujját , ennyi. Viszont ilyenekről nem tudom hogy lehet leszokni, ehez sajnos nem értek :S
2010. febr. 27. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vicces...olyasmi mint mondjuk a körömrágás, csak százszor cikibb...én 14 évesen szoktam le, akkor amikor éjszakai fogszabályzót kaptam (persze azért mert 14 évnyi ujjszopástól eldeformálódott az állkapcsom...) és így nem tudtam szopni, meg hát gondoltam ha már 40ezret kiadtunk rá, nem fogom folyton visszarontani azzal hogy reggel meg szopom...Szóval így most már teljesen leszoktam róla, és 1 hétbe telt. Most amúgy 16 vagyok:D
2010. febr. 27. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam le, hogy egyszer kórházba kerültem, és mondom milyen gáz már ha meglátják...nem csinálhatom.

Hm nem emlékszem hány éves voltam, talán 7...

Mondjuk nem tudom mennyi a "normális" kor leszokásra.

Jah amúgy hallottam olyat, hogy be kell kenni valami keserűvel, vagy csipőssel, ami nagyon nem izlik, és akkor tuti nem akarod a szádba venni. Biztos ott lesz az inger, jó sokáig, de szerintem ez jó megoldásnak tűnik. Hajrá ;)

2010. febr. 28. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Én olyan 10-12 lehettem, nem emlékszem pontosan. A mutató ujjamat szoptam és ronda hólyagok nőttek rajta ott, ahol a fogamhoz ért és amikor egy fiú megkérdezte, hogy mik azok, akkor nagyon elszégyelltem magam és akkor kezdtem abbahagyni.

Mondjuk nekem nagyon nehezen ment, mert enélkül nem tudtam elaludni és ha sikerült, akkoris reggel egy csomószor úgy ébredtem, hogy szopom az ujjam. Aztán lassanként sikerült valahogy.

2010. márc. 7. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:
igen van !!! anyukám 42 éves, és amikor alszik néha-néha ő is szopja az ujját. Nem tud róla leszokni. Valószínűleg gyerekkori sérelmek miatt van :/ De szerintem ez nem gáz. :) Ha jól esik neki....
2010. ápr. 26. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért de utolsó előtti: neked azok a hólyagok idővel eltűntek =/ Nekem is olyan van, és félek hogy nem fog eltűnni.

Én is az ujjszopás elleni lakkot ajánlom. 1-2 hét alatt sikerült nekem is leszokni róla.

2010. máj. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!