Vannak még olyanok, akik felnőtten is szopják az újjukat? Kort és nemet ha kérhetném. Aki idősebb korán szokott le erről az hogyan csinálta?
:D:D:D:D::D
Miért te szopod???
HÁny éves vagy?
XDDD
Én úgy szoktam le, hogy egyszer kórházba kerültem, és mondom milyen gáz már ha meglátják...nem csinálhatom.
Hm nem emlékszem hány éves voltam, talán 7...
Mondjuk nem tudom mennyi a "normális" kor leszokásra.
Jah amúgy hallottam olyat, hogy be kell kenni valami keserűvel, vagy csipőssel, ami nagyon nem izlik, és akkor tuti nem akarod a szádba venni. Biztos ott lesz az inger, jó sokáig, de szerintem ez jó megoldásnak tűnik. Hajrá ;)
Én olyan 10-12 lehettem, nem emlékszem pontosan. A mutató ujjamat szoptam és ronda hólyagok nőttek rajta ott, ahol a fogamhoz ért és amikor egy fiú megkérdezte, hogy mik azok, akkor nagyon elszégyelltem magam és akkor kezdtem abbahagyni.
Mondjuk nekem nagyon nehezen ment, mert enélkül nem tudtam elaludni és ha sikerült, akkoris reggel egy csomószor úgy ébredtem, hogy szopom az ujjam. Aztán lassanként sikerült valahogy.
Bocsi az off-ért de utolsó előtti: neked azok a hólyagok idővel eltűntek =/ Nekem is olyan van, és félek hogy nem fog eltűnni.
Én is az ujjszopás elleni lakkot ajánlom. 1-2 hét alatt sikerült nekem is leszokni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!