15 éves vagyok és 195 cm. Szerintetek hány cm leszek felnőtten?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok 15 éves, és 195 cm magas vagyok. Fogok még nőni? És ha igen mennyit? Volt már rá példa, hogy valaki ennyi idősen ilyen magas legyen? Nincs valami betegség a háttérben (gigantizmus)?2011. jún. 4. 23:33
1/10 anonim válasza:
A nemed elég fontos tényező lenne
2/10 anonim válasza:
Sztem nem fogsz továbbnőni, korán lettél ilyen magas a többi éveidben már nem nősz tovább! Ha meg igen, akkor orvos!
3/10 anonim válasza:
Hirtelen nőttél meg? Akkor valószínűleg nem fogsz tovább. Van a családodban hasonló magasságú?
4/10 A kérdező kommentje:
mindig magasabb voltam a kortársaimnál.
nincs hasonló magasságú, és valószínúleg nem is volt.
2011. jún. 4. 23:44
5/10 anonim válasza:
Még egyszer megkérdezem, lány vagy fiú vagy?
6/10 A kérdező kommentje:
fiú.
lányokból már a 180 cm is ritka :D
2011. jún. 4. 23:47
7/10 anonim válasza:
Akkor én ritkának számítok 182cm 20L :)
Egyébként fiúknál ez nem gond, főleg h nem gyorsan nőttél mert akkor nem okoz a gyors nyúlás gerincferdülést. Menj kosarazni. :D
8/10 A kérdező kommentje:
van egy kis gerincferdülésem, de nem tud érdekelni...
röpizek amúgy, ott is nagy előny a magasság :D
2011. jún. 4. 23:54
9/10 anonim válasza:
a fiúk 25 éves korukig nőhetnek, menj el egy endokrinológushoz, de szerintem nincs baj
10/10 anonim válasza:
A párom is ha jól emlékszem ilyen magas volt ennyi idősen. Ő egy nyár alatt nőtt kb 10-15 centit. Most 23 éves, és 198 centi magas. Tehát azóta nem nőtt sokat, és már 5-6éve stagnál is neki. Nem tudom, hogy a családodban milyen magasság az átlagos, náluk mindenki magas. Nála nincs betegség a háttérben, viszont az nem tett jót a gerincének, hogy hirtelen nőt sokat. Ha panaszaid vannak, látogass meg ezel foglalkozó orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!