Ti voltatok már depressziósak? Egyedül le lehet küzdeni?
Figyelt kérdés
Mikor az ember pl gyűlöli a saját testét, viselkedését, különböző dolgokkal bünteti magát ha hibázik (vágás, égetés, kajamegvonás)
Labilis a hangulata, nem tud beszélgetés közben az ember szemébe nézni, nem tudja elviselni az emberi érintést.
Egyedül le tudtátok küzdeni ezt a depressziót, és ha igen, hogy?
2015. jún. 8. 15:31
1/9 anonim válasza:
Azt te érzed, hogy le tudod-e egyedül küzdeni. Én nem tudtam sajnos, évekig jártam szakemberhez, de meggyógyultam. Mikor elkezdtem járni hozzá, nem gondoltam volna, hogy sikerülhet leküzdeni, de sikerült.
2/9 anonim válasza:
Igen le lehet küzdeni nagyon erős akarattal. Igaz én szakemberhez fordultam, de nem tudtam szedni a felírt antidepresszánsokat, mert rosszul hatott rám mindegyik. Napi szintű sporttal, légzéstechnikával, relaxációval, vitaminokkal, gyógynövény teával, nyugtatóval győztem le a betegséget.
3/9 anonim válasza:
Igen! Csak is egyedül lehet leküzdeni. Mert amíg mástól vársz segítséget, addig nem szereted önmagad, depressziós vagy. Ha észreveszed, hogy Te is vagy valaki, megszűnik a depis hangulat is!
4/9 anonim válasza:
A depresszió az egy igen súlyos betegség, akaraterővel, önuralommal, egyebekkel nem lehet leküzdeni, mint ahogy a tüdőgyulladást sem. Ami tüneteket leírsz, az viszont más mentális kórképre jellemző, a depresszióra nem annyira.
5/9 A kérdező kommentje:
És ha az ember annyira jellemtelen, hogy akaratereje sincs?
2015. jún. 8. 19:17
6/9 anonim válasza:
Akkor ne akarja egyedül leküzdeni, hanem kérjen segítséget :) Egyedül sokkal sokkal nehezebb, mint támogatással. Tudom, hogy ijesztő dolog segítséget kérni, de a legjobb lépés amit tehet az ember.
7/9 anonim válasza:
Jézus, teljesen leírtad a személyiségem. O_O
Nekem annyi akaraterőm van, hogy akarjak változtatni. Írj priviben ha szeretnél tanácsokat kapni. :)
8/9 anonim válasza:
Szia .Azt szokták mondani az orvosok hogy ez fejben dől el. De persze ahoz is kell akarat hogy ne csak a negatív dolgokat lásd meg magadba.. Ha orvoshoz jársz az is segit valamennyit, viszont a pszichológus nem orvos ő nem írhat fel gyógyszert csak mutat egy utat vagy egy modszert amit valaszthatsz.de van olyan ember akinek kell valaki Csak beszélgetni ..Ha van valaki a kiben bízol és tényleg meghallgat akkor szerintem szakíts időt beszélgetni. Mozdulj ki egy picit.. Ha elmesz egy picit sétálni az már lehet hogy jobb kedvre derit..csinalj olyan dolgokat amivel eltereled a gondolataid írj, vagy olvass,fuss, sportolj,ussz,sétálj a parkba ,menj el moziba , rajzolj,vagy fess,esetleg kerteszkedj ha van ra lehetőség .. Remélem segítettem valamit... Lehet menni fog egyedül de ha nem akkor keress egy orvost. Az sem szégyen mert ez egy komoly betegség.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :)
2015. jún. 11. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!