Voltatok már depressziósak a súlyotok miatt? Ha igen, sikerült kilábalni?
Lefogytam.
(Norbival, az elv alapján, hagyományos, nem update élelmiszerekkel, édesítőt nem használtam, csak minimális gyümölcscukrot, mert félek a műanyagoktól.)
Olyan hűlyeség ez az egész..mivel én is molett vagyok, már régóta, de persze kövérnek tartom magam, de soha nem tettem semmit érte..és persze depressziós azért nem voltam, csak ideges minden alkalommal, ha kellett valahova menni és nme állt jól rajtam semmi.Úgyhogy szerintem is le lehet fogyni ha az ember akar..Szűval akarat erő kell, és nem depresszió, ok?? Ha annyira depis vagy a súlyod miatt, és még tornázni sem szeretsz, akkor legalább evés előtt igyál meg egy jó nagy pohár vizet az egy kicsit elveri az étvágyadat, meg igyál sok teát, és hátha igy is használ..
Gondolom hiába irok mozgást meg blá blááá
Amúgy nagyos súlyos vagy?
Nem mondtam, hogy depis vagyok. Viszont tény, hogy zavar a súlyom, kemény 1 hete diétázom:D. Én is Norbival.
A barátnőm viszont tényleg nagyon maga alatt van emiatt. A pasija elhagyta a túlsúlya miatt, nem mozdul ki, pedig már adtam tanácsokat, mit egyen, mondtam, hogy mehetünk együtt mozogni, de semmihez nincs kedve.
*pasija elhagyta a túlsúlya miatt
Már eleve túlsúlyosan jöttek össze? Akkor ne sajnálja, a pasi nem szerette őt, a szeretet azt jelenti, hogy olyannak fogadod el, amilyen. Ha kövér, kövérnek.
Ha később hízott meg, akkor tul.képpen jogos - nem szabadna elhagynia magát. Ha meg hirtelen jött fel, ok nélkül, és hiába küzd, nem megy le, akkor betegsége is lehet, ki kell vizsgáltatni, különben nem fog tudni lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!