Hogyan lehetnék határozott?
Figyelt kérdés
Azt mondják akik ismernek, h határizott férfi vagyok, de én nem érzem magam sokszor annak. Van amikor annyira döntésképtelen vagyok, h már magamat is idegesítem. 35ffi2015. jún. 4. 21:47
1/1 anonim válasza:
Amikor dönteni kell, az ember fejben felsorolja az előnyöket és a hátrányokat. Ha ilyenek nincsenek vagy egyenlő az arányuk, akkor nem kell gondolkozni tovább az adott kérdésen. Erőltetni kell a dolgot, adsz magadnak két percet a döntésre és nem húzod tovább. És azt is meg kell tanulni, hogy a saját döntésünket, bárhova is vezet, nem bánjuk meg soha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!