Öngyilkosság? 18/F
Gyerekkorom óta beteg vagyok, bár nem ez a legnagyobb gondom, hanem a kezelése. 8.-as voltam, szteroiddal kezeltek. Ez olyan mértékű elhízáshoz vezetett, hogy legszívesebben levágtam volna magamról a felszedett kilókat. 9.-re lefogytam. Kemény munkával. Azóta kondizni járok heti 4-szer. De hiába edzek, ugyanúgy undorítónak látom magam. A hasamról nem tűnik el a zsír még az Insanity kardióval sem. Diétám van, kaptam a kórházban.
Havi rendszerességgel migrénem van akár 1 hétig is. (Ez hányást fejfájást és savas gyomrot eredményez.) Bár mindenki azt mondja, hogy okos vagyok, én úgy gondolom túl magas elvárásaik vannak. Hiába vagyok okos, ha egyszerűen lusta vagyok a tanuláshoz. Vörös hajam van, amiért furcsa mód soha sem piszkáltak. Egyszerűen rondának hívtak. Sok barátom van, de senkiben sem tudnék megbízni. Szórakozni eljárok, de a gyógyszerek miatt elég korlátolt. Soha sem volt kapcsolatom, és nem is szeretnék valakit tönkretenni.
Soha sem smároltam, vagy folytattam szexuális tevékenységet. 2 éve az animék világába menekültem miután meghalt az utolsó ember akiben teljesen megbíztam, a papám. Sajnálom, hogy kicsit hosszú lett, és elég önsajnálatosnak tűnik, nem különösebben érdekel, ha valaki teljesen negatívan áll majd hozzá a kérdéshez.
ui: A gyógyszerek mellékhatásai is egyre rosszabbak.
Megnézném a Facebookodat!! :) Lehet hogy tudok segíteni!! :))) Légy optimista kérlek!
20/L
A leírásod alapján küzdő szellemnek tűnsz, lefogytál, kondizol, eljársz szórakozni, nem ülsz otthon egész nap. De az is látszik hogy belefáradtál.
Miért nem tudsz megbízni a barátaidban?
Szerintem adj időt magadnak. Gondolom továbbtanulsz, ott majd megismersz másokat, új lappal indíthatsz, a saját elvárásaidnak megfelelően.
ez tök hülyeség.
1.:fogadd el magad. amíg te nem teszed meg mások sem fogják
2.:ha egyik barátodban sem bízol akkor nem is barátok
3.:nem kötelez senki a szerelemre. 18 éves vagy!!! akkor megérteném ezeket a gondolatokat hogy öngyilkosság meg stb... de még elöted van az egész élet.
4.:mások kritikájával ne foglalkozz
ha nem bizol senkiben vezess egy naplót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!