Mekkora átverés a pszichológia?
pszichiátria és maga ez az egész
Ott vannak azok a semmirekellő dilidokik-mindkettő az- és nem történik semmi.
Segíteni nem tudnak ,de sokba kerül-
Mondjuk én azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán akarnak-e.
Eközben a média meg nyomatja, hogy fel kell keresni őket,segítenek,, stb.
Miközben nem igaz!
Ráadásul még jobbára lekezelőek is.
Semmit nem tudnak rólunk,de betegként bánnak velünk. Megalázó!
Ők azok akik mindig, mindent jobban tudnak,de segíteni mégsem tudnak.
ha meg odamegyek, hogy gondom vagy közlik,hogy beteg vagy vagy azt, hogy nincs itt nagy gond mások is kűzdenek ilyesmivel
egyik sm segítség.
Elvégzik a kurzust az egyetemen és nem tudnak segíteni.
Mit ér ez az egész?
Kérdezőnek: ha nem voltak pszichiátriai jellegű problémáid, miért mentél pszichiáterhez? Nekem ez az egészben a zavaros... pszichiáter orvos... nem a lelkisegélyre specializálódott, nem jó persze, hogy darab-darabként kezel, de az orvosok nagy része nem kezeli a másikat emberként.
Az hogy nem mérhető...hát ez mindenhogy marhaság.
Pszichiátria orvostudomány... máig nem tudják mia szerepe a vakbélnek, sok mindent nem értenek a rák kialakulásával kapcsolatban sem, akkor hülyeség az egész orvostudomány??
Pszichológiában mit szeretnél mérni? Tesztek, statisztikák, hatásvizsgálatok vannak dögivel... pont ez az a tudományág, ahol egy mondatot nem írhatsz le 20 hivatkozás nélkül. De ha jobban tetszik, nézz bele egy neuropszichológus vagy egy kognitív pszichológiával foglalkozó kutatópszichológus munkájába...talán az elég konkrét neked..
A válaszadónak pedig: az egész történeted zavaros és meredek. Lehet, hogy nehéz elfogadni, de ha antipszichotikumot írtak fel neked, valószínűleg joggal tették. Ezzel nem szoktak viccelni, már csak a mellékhatások miatt sem.
"Ők azok akik mindig, mindent jobban tudnak,de segíteni mégsem tudnak"
Ők általában nagyon is jól értenek az emberi pszichéhez,lélekhez.Egy valamit érts meg kérdező:
EGYETLEN EMBER VAN,AKI TUD RAJTAD SEGÍTENI:TE MAGAD!
Igen,ezért semmirekellőek a dili-dokik...De nem hibáztatni kell őket,hanem megérteni,hogy saját magadért csak te tudsz felelősséget vállalni,csak te tudsz hinni saját magadban,a félelmeiddel csak te tudsz szembenézni,mert nem a másik emberben vannak,akkor is,hogy ha nehéz,akkor is,ha kényelmesebb mástól várni a megoldást.
Egy pánikzavarral és pszichózissal kezelt,volt páciens...
Én csak azt nem értem, hogy miért mindig csak a pszichiátriai betegek háborognak a gyógyszerszedés miatt?
Apukám soha nem mondta, hogy nem fogja bevenni a Betalocot, mert a k.csög háziorvos csak azért írta fel neki, hogy a gyógyszermaffiát pénzelje... Cukorbeteg ismerős se utasította vissza az inzulint, és én se gondoltam politikai összeesküvést az allergiagyógyszerem mögé.
Érdekes amúgy, hogy mindig a paranoid kórképeknél jön elő ez a "a gyíkzsidó háttérhatalompárti orvosok ki akarják irtani az emberiséget a mérgeikkel"-ökörség... VÉLTELEN LENE????!!!!44 :D
Engem megmentett a pszichiaterem attol hogy ongyilkos legyek, kikezelt abbol az allapotbol amibol nelkule es a terapia meg a gyogyszerek nelkul valoszinuleg teljesen megorultem volna.
Neki es ennek a tudomanynak koszonhetoen teljes eletet tudok elni. 13 evig jartam terapiara, gyogyszeres kezelesre is szuksegem volt. meg ma is kell gyogyszert szednem hogy a lelki egyensulyom ne boruljon fel ujra de mar cask egy minimalis adagot. Es nem en voltam az egyetlen aki ezeknek az orvosoknak es a tudomanynak koszonheti hogy egyaltalan el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!