Mekkora átverés a pszichológia?
pszichiátria és maga ez az egész
Ott vannak azok a semmirekellő dilidokik-mindkettő az- és nem történik semmi.
Segíteni nem tudnak ,de sokba kerül-
Mondjuk én azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán akarnak-e.
Eközben a média meg nyomatja, hogy fel kell keresni őket,segítenek,, stb.
Miközben nem igaz!
Ráadásul még jobbára lekezelőek is.
Semmit nem tudnak rólunk,de betegként bánnak velünk. Megalázó!
Ők azok akik mindig, mindent jobban tudnak,de segíteni mégsem tudnak.
ha meg odamegyek, hogy gondom vagy közlik,hogy beteg vagy vagy azt, hogy nincs itt nagy gond mások is kűzdenek ilyesmivel
egyik sm segítség.
Elvégzik a kurzust az egyetemen és nem tudnak segíteni.
Mit ér ez az egész?
Sehol nem kevertem a kettőt sosem mivel az egyik orvosi egyetemen szerez diplomát és dr.x y -nak fogják hívni.
A másik meg általában bölcsész diplomát tudhat magáénak az egyetem elvégzése után.
Lehet dr. aki bölcsészdoktorrá avanzsál de és inkább a pszichológusoknak a klinikai szakpszichológussá való utat javasolnám mivel ebben az irányba kötelezték el magukat.
Sajnos kipróbáltam párat.
Bukók voltak és megalázó volt gyakran a helyzet!
Volt aki felkínálta, hogy akár magánrendelésen is felkereshetem.Az árat szerencsére nem mondta be a köc.ög.
Semmit nem tudtak rólam még,de már mondták, hogy vannak bizonyos szerek amik segítenek.
Mindezt úgy, hogy meg sem vizsgáltak,azt se tudták van-e bajom,ha van mi az, de azért szedjek valamit! szerencsére volt annyi eszem, hogy nem mentem bele.
Lehet, hogy fel kellett volna világosítania arról, hogy mi a pszichoterápia működési módja, de ezt egyik sem tette meg! Laikusként odamész segítséget kérni,mert benyeled, hogy majd ők,ott és stb. aztán pont az ellenkezőjét kapod.
Fél óra meg 45 per nem kapcsolat több hetente.
Ismerek olyat akinek nincs olyan baja amitől ne tudná működtetni az életét és heti 1,5 órában TB finanszírozással jár dilidokihoz. Persze nem idehaza. Hogy mit ér más kérdés.
Igen is haragszom rájuk. Lehet ezt is egy dilidokinál kellene kibeszélnem.
Azért van ő, hogy elérje, hogy a másik ki akarjon mászni és mutassa meg neki, hogy képes rá !!!!!
Vagy ha sokat fizetek akkor már működik a pszicho varázslás?
Akkor tudnak segíteni? Bárkinek is?
Attól, hogy elvégzik még nem biztos, hogy alkalmasak is a pályára !!! A kettő nem ugyan az!
"Azért van ő, hogy elérje, hogy a másik ki akarjon mászni és mutassa meg neki, hogy képes rá !!!!!"
Azt hiszem, ezután nincs több kérdésem. Abszolút el vagy tévedve, kérdező. Sem a pszichológusnak, sem a pszichiáternek nem dolga téged motiválni és meggyőzni arról, hogy ki akarj mászni a jelenlegi élethelyzetedből. Ha benned nem fogalmazódik meg magától ez az igény, akkor hiába próbálkozik a szakember is, pont azt fogod róla leszűrni, hogy meg akarja mondani, mit csinálj, és aztán elkezded köcsögözni. Ami egyébként roppant intelligens reakció, mit ne mondjak...
Nem a pszichológus vagy a pszichiáter feladata az, hogy elhidd magadról, hogy képes vagy valamire. Ha önértékelési problémákkal keresed fel a terapeutát, akkor sem az a módszer, hogy addig mondogatja neked, milyen értékes és jó vagy, ameddig el nem hiszed. A pszichológus katalizátor szerepben van, a saját magad által megfogalmazott igények és célok elérését, a belső erőd és lehetőségeid kiaknázását, a motivációd megfelelő felhasználását facilitálja. De semmit, ismétlem semmit sem kötelessége helyetted megoldani.
Akkor mi a módszer az önértékelési problémánál ?
Nem tudom, hogy miért kellene megértőbben lennem velük.Főleg akikkel rossz volt a tapasztalatom. Amilyen az adjon Isten..
találkoztam rendes,kedves személlyel is. Mondjuk pont nem értek semmit a találkozóink.
Semmire nem nyitottra rá a szemem és nem válaszolt meg semmit. De legalább normális volt. ez hozzátartozik az igazsághoz. Nem kezelt le,nem tekintett betegnek és nem szenvedett Istenkomplexusban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!